Making the world a better place, one smile at a time.

Zolang als ik me kan herinneren werd mijn leven beheerst door angst voor energieën om mij heen. Als kind liepen er ’s nachts boze kabouters door mijn kamer, terwijl ik mij bibberend onder de dekens zo onzichtbaar mogelijk probeerde te maken. Ik had mijn bed volgebouwd met knuffels die om mij heen lagen, zodat ik omringd werd door hun bescherming. Toen ik ouder werd, verdwenen de knuffels uit mijn bed, maar het licht in de gang moest nog altijd aan blijven. Na een aantal onverklaarbare ervaringen groeide mijn angst en kon ik zonder licht en televisie aan niet meer slapen.


Heel lang ben ik op zoek geweest om verklaringen en oplossingen te vinden voor mijn ervaringen met het ontastbare. Wat begon als wanhopig zoeken, veranderde in een prachtige levenslange ontdekkingstocht. Mijn stappen op het spirituele pad hebben mij gevoerd van Reiki, het CLI (Centrum voor Leven en Intuitie) en vele workshops naar Pleiadisch Lichtwerk. Daar kwam ik eindelijk thuis en vond ik de antwoorden en technieken om mijn angstige belevenissen om te buigen naar liefdevolle ontmoetingen met wezens vol liefde.

 

Nu is het mijn missie om anderen te helpen hun schaduwen te overwinnen en te helpen de liefdevolle connecties met de lichtwezens te (her)ontdekken.

Mijn belangrijkste uitgangspunt voor spiritualiteit is ethiek en hoe we daar in groeien en veranderen als mens en als mensheid. Vanuit dat oogpunt ben ik veganist geworden, of eigenlijk, heb ik de veganist in mezelf ontdekt, omdat mijn spirituele waarden niet meer overeenkwamen met mijn eet patroon. Ook dit is weer een prachtig avontuur geworden, waarin ik mijn liefde voor eten heb herontdekt. Wees dus niet verbaasd als ik tijdens workshops enthousiast zelfgebakken koekjes uitdeel.

Mijn streven is om midden in het leven te staan en te genieten van elk moment. Ik ben fanatiek sporter (verslaafd aan BodyCombat en dit jaar meegedaan aan MudMasters), de werking van het fysieke lichaam (Hawaiiaanse en Thaise massage) en spirituele groei. Daarnaast ben ik een grote lekkerbek (het zullen mijn Nederlands-Indische roots wel zijn) en sta ik bekend om mijn grote glimlach en enorme positiviteit.

Sinds kort zit ik in het bestuur van de Dolphin Star Temple, de internationale organisatie die de spirituele nalatenschap van Amorah Quan Yin onder haar hoede heeft en zich bezig houdt met het neerzetten van Pleiadisch Lichtwerk in de wereld.

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen