Ontmoeting met de Pleiadische Afgezanten van het Licht

Dinsdag 22 september

20.00 uur

De tijd van wachten en zoeken is voorbij.

Ontdek 3 eenvoudige manieren om met de Pleiadiërs samen te werken

Doe mee met het webinar:

Ontmoeting met de Pleiadische Afgezanten van het Licht

De webinar wordt gegeven door

Inge van Straalen

 

 

Inge is een healer, leraar, schrijver en boven alles Pleiadisch Lichtwerker. Ze brengt mensen weer in contact met hun eigen waarheid en helpt hen om hun kracht te herinneren en hun vuur te voelen met meditaties en energiewerk. Mensen die hun waarheid leven, verbeteren de wereld!


Inge nodigt je uit om naar jezelf te kijken, van jezelf te houden en je schaduwkanten schaamteloos te omarmen. Samen met haar heel je de wonden met technieken uit Pleiadisch Lichtwerk. Nooit alleen maar altijd bijgestaan door lichtwezens.
 

Het is haar zielenmissie om de sterrenwijsheid hier op aarde te gronden. Zodat de mensheid weer haar geboorterecht kan opeisen: in contact staan met de aarde en de sterren.
 

Met 15 jaar ervaring met Pleiadisch Lichtwerk en duizenden sessies deelt Inge graag haar ervaring met anderen en geeft ze praktische tips uit de praktijk.
Als bestuurslid van de internationale overkoepelende organisatie Dolphin Star Temple Mystery School, maakt Inge zich ook sterk voor de ethiek en de internationale bekendheid van Pleiadisch Lichtwerk.

Astrid Sneekes


Astrid is een healer, natuurgeneeskundig therapeut en leraar. Met Pleiadisch Lichtwerk wil ze je graag tools in handen geven om je leven lichter en leuker te maken. En dat vooral ook weer aan anderen door te geven. 


Ze heelt samen met jou en de Lichtwezens en Al-Dat-Is dat wat klaar is om geheeld te worden. Je kunt weer in de flow verder. Hoe meer mensen geheeld zijn, hoe mooier het leven op Aarde kan zijn. En jij kunt daaraan bijdragen op deze manier. Hoe mooi is dat!
 

Ze heeft een schat aan kennis en kunde. Ze ademt Hawaiiaanse Lomilomi (ho’oponopono, hula, chanting) en Thai Traditional Bodywork. 
 

Doe mee met het webinar:

Ontmoeting met de Pleiadische Afgezanten van het Licht