Tijd voor inspiratie

Louise Folmer en ik zijn vandaag aan het werk geweest om voor jullie nieuwe workshops te ontwikkelen. Sommigen van jullie zullen Louise al kennen als de krachtige healer waar ik graag mee samenwerk in workshops en de opleiding Pleiadisch Lichtwerk. Het is zo heerlijk om samen met iemand anders te sparren over nieuwe ideeën en te kijken waar je blokkades zitten.

Het was een prachtige dag vol inspiratie en mooie meditaties en verbinding met de godin Quan Yin. Heel bijzonder hoe zij zich liet zien als hulp en inspiratie voor alles wat wij met Pleiadisch Lichtwerk willen neerzetten. Volgens de godinnen kaarten van Doreen Virtue is Quan Yin de essentie van puurheid, verzorgende liefde en zachte kracht. Hoe toepassend! Het is precies hoe wij willen werken en wat wij als uitgangspunt nemen voor onze workshops en de opleiding Pleiadisch Lichtwerk.

Als afsluiting zijn we naar het strand gegaan om uit te waaien en heerlijk weer op te laden. Speciaal voor jullie een groet van ons beiden en hopelijk tot snel!

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen