Wat voor water???

BERKEN water dus! Of zoals ze dit noemen BIRCH WTR... onmogelijk om uit te spreken toch? Maar goed, ik hou enorm veel van het uitproberen van allerlei nieuwe dingen. En al helemaal als het op eten en drinken gebied is. Ik zie iets nieuws en dan MOET ik het gewoon proberen, nou ja... niet omdat het moet, maar omdat het kan... Zolang het maar zonder dierlijke producten is natuurlijk.

Toen ik het probeerde, wist ik niet wat de eigenschappen van berkenwater zijn. Ik zag de het staan en ik vermoedde dat het wel eens het nieuwe kokoswater zou kunnen zijn. Ondertussen heb ik wat op internet gekeken en heb gezien dat er nogal wat kwaliteiten aan toegeschreven worden. Van berken water wordt gezegd dat het reinigend zou zijn en (tromgeroffel) cellulitis zou verminderen. Het zou ook nog eens voert bijvoorbeeld gifstoffen in je lichaam af, het kan bronchitis en artritis genezen en het zou cellulitis verminderen, Daarnaast zou het ook nog eens goed zijn voor je immuunsysteem en helpen tegen diarree, opstoppingen (bizar he...), griep, hoofdpijn en huidproblemen, zoals eczeem.

Daar krijg je spontaan dorst van toch?

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen