Wie zijn de Pleiadische Afgezanten van het Licht?


In mijn sessies en meditaties hoor je mij vaak praten over de Pleiadische Afgezanten van het Licht. Maar wie zijn dat nu eigenlijk en waarom werk ik zo graag met hen samen?

Amorah Quan Yin beschrijft het heel mooi in haar boek “Het Pleiadisch Werkboek, hoe activeer ik mijn Goddelijke Ka”

“Wanneer we aan het eind van een grote evolutiecyclus komen, gewoonlijk elke 5.200 of 26.000 jaar, maken de Pleiadische Afgezanten van het Licht zich bekend. Zij vormen een collectieve groep met diverse verantwoordelijkheden en taken, waaronder die van de hoeders van de Aarde en dit zonnestelsel. Als hoeders komen zij ons bewust maken van het punt waarop we ons in onze evolutie bevinden en wat nodig is om de volgende stappen te nemen.”

Zij zijn hier dus om ons als mensheid verder te helpen bij onze ontwikkeling en om ons bij te staan in onze processen. Via Amorah hebben zij, in de vorm van Pleiadisch Lichtwerk, een prachtig systeem doorgegeven vol technieken en initiaties om ons te helpen deze heftige tijd op aarde makkelijker te maken.

“Wanneer mijn behoeften oprecht zijn, schijnen mijn Pleiadische vrienden altijd te verschijnen. Of ik nu behoefte heb aan persoonlijke genezing of reiniging, informatie, of soms gewoon gerustgesteld wil worden – of misschien om me meer te herinneren over mijn doel of dienst hier op de Aarde, de Pleiadiers staan me altijd op een gepaste en zinvolle manier bij. “

De Pleiadische Afgezanten van het Licht zijn er ook altijd voor ons als individu, als we ondersteuning of iets dergelijks nodig hebben. Mij persoonlijk hebben ze erg geholpen bij het overwinnen van mijn angsten en allerlei donkere schaduwen die mij achtervolgden. In hun interacties met mij hebben ze altijd een liefdevolle en humoristische manier van communiceren en tegelijkertijd ook een enorme helderheid en “cut the crap” houding. Toch het valt mij ook altijd op dat ze hun informatie ook aan passen aan wat mensen aan kunnen en proberen ze goed tot hen door te dringen op een vriendelijke manier.

“Er zijn onder de Pleiadische Afgezanten van het Licht verschillende soorten wezens met verschillende funties en zij hebben in de loop van de tijd met allerlei noden te maken gehad. Niet alle Pleiadiers echter behoren tot deze groep.”

De Pleiaden is een sterrenstelsel van 7 prachtige sterren. Het is dus niet 1 planeet, maar een heel stelsel en zo zijn er heleboel verschillende wezens die daar wonen. En ze hebben ook nog eens allemaal verschillende specialiteiten zoals healers, die zich met genezen bezig houden en priesters, die zich met meer met initiaties en verbindingen met onze cosmische vader en moeder bezighouden. Er zijn er nog veel meer. Dus als jij ze aanroept en aan hen vertelt wat jij nodig hebt, zorgen zij ervoor dat de juiste gidsen bij jou aanwezig zijn.

#Pleiaden #TijdvoorPleiadischLichtwerk #Praktijk

399 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.