Earning wings


Sommige relaties duren eeuwig. Tenminste dat dacht ik altijd. Maar zelfs als je voelt dat je met iemand op zielsniveau verbonden bent, kan het gebeuren dat het gezonder is om de connectie te verbreken. Dat doet pijn. Toch zijn dat de momenten dat er groei ontstaat.

Jaren later kijk ik terug en weet ik dat ik ben waar ik op dit moment ben, omdat ik op eigen benen ging staan. Het heeft me terug geworpen op mijn eigen kompas, mijn eigen bron van informatie. Soms moet je de hand die je vasthoudt, loslaten. Soms is het tijd om zonder zijwieltjes te gaan fietsen. Daar hoort vallen bij, maar zonder vallen is er geen opstaan.

Laatst vond ik weer een tekst die ik in de periode van loslaten heb geschreven. Het kwam weer tevoorschijn nadat ik eindelijk had kunnen rouwen om het verlies. Dit voelt als het meest persoonlijke stuk dat ik met jullie deel. Laat het rustig op je inwerken.

Oh en maak je geen zorgen... ik ben nog steeds erg gelukkig met mijn partner. Dit gaat niet over hem!

When fire has turned to ice

When love has turned to stone

Will you be there waiting

To guide my way back home

When joy has turned to tears

When the sun shines without light

Will you be there waiting

To guide me through the night

And in the darkness of the night

The deepest despair remains

When stars fail to twinkle

When magic has dried up

Will you be there waiting

To make the aching stop

When angels are begging

For a vampire’s sweet kiss

Will you be there waiting

To grant my final wish

Still in the darkness of the night

A terrific terror reigns

When the bluebird has stopped singing

To follow the bird of prey

Will you be there waiting

To listen when I say

That your home is not my home

That I don’t need your guiding hand

That I love my bleeding heartache

That my wish was mine to grant

That ice can burn like fire

That love is carved in stone

That bitter tears are needed

To bring the sun light home

That the purpose of a fallen angel

Is the joy of earning wings

That the bird of prey’s hoarse crowing

Will teach vampires to sing

For in the darkness of the night

The magic of hope illuminates

So in the deepest darkness

All I need is you

To share our deepest sadness

To see the world come through

#Algemeen

25 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.