Vertrouw op het Universum


Ik ben recentelijk terug gekomen van een prachtige reis naar mezelf. Ik had de kans om mee te doen in een programma van Gabrielle Bernstein.

Als je haar nog niet kent, ze heeft een aantal boeken geschreven, waaronder het voor mij heel inspirerende"Het Universum staat achter je". Ik heb zo veel van haar geleerd. Het grootste goed wat ik heb geleerd is “Vertrouw op het Universum” Het gaat over overgave, vertrouwen hebben in het grotere plan en je daardoor laten leiden.

Als grote control freak is het iets waar ik nog steeds mee worstel. Ik heb al zoveel moeite hebt moeten doen om gidsen te vertrouwen. Ten eerste om te aanvaarden dat die “energieën om mij heen” echt waren en ten tweede heb ik ook veel moeite gehad om te onderscheiden met welke wezens ik wel samen wilde werken en met welke niet, omdat ze het niet allemaal goed met mij voor hadden. Mijn strategie is altijd: ik luister naar wat jullie zeggen en dan bepaal ik wel wat ik doe en of ik naar jullie luister of niet. Dat is heel lang een prachtige tussenoplossing geweest, maar het volstaat niet meer. Om volledig mijn taak uit te kunnen voeren en dus mensen nog meer te kunnen helpen, zal ik ook het laatste deel van mijn overtuiging dat ik niets of niemand kan vertrouwen moeten opgeven. Wat een openbaring om te merken dat ik toch nog mijn leven heb gebouwd op angst.

Het gaat elke dag een stukje beter. Elke dag begin ik mijn dag met de verklaring aan het Universum (of mijn spirit team, zoals ik ze noem) dat ik klaar ben om te volgen waar ik geleid word. “Waar willen jullie dat ik naar toe ga, wat willen jullie dat ik doe, wat willen jullie dat ik zeg en aan wie?". Tot nu toe is het grootste effect wat ik heb gemerkt dat er meer rust in mij is gekomen en ook meer liefde. Als ik mij door liefde laat leiden, word ik vanzelf ook liefdevoller en is het makkelijker om meer liefde te geven en mijn hart te openen. Mijn ego doet een stapje opzij, het is niet langer het resultaat wat ik wil dat telt, maar het gaat erom mijn plek in te nemen in het grote plan en dat door mij heen te laten werken. Ik ben klaar om mij door liefde te laten leiden.


17 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.