Waarom doe ik dit?

Zo tegen het eind van het jaar wordt het weer tijd voor van die levensvragen. Ik kreeg de vraag waarom ik doe wat ik doe. Dat is nog best een pittige vraag. Natuurlijk heb ik er best wel over nagedacht, maar om een echt eerlijk antwoord te geven naar mezelf toe, duurde toch iets langer dan ik had gedacht.

Het makkelijke antwoord is natuurlijk: omdat ik mensen wil helpen. Natuurlijk is dit waar, maar zit er niet nog een andere motivatie onder? Ben ik wel helemaal eerlijk en zuiver in mijn motieven?

Ik kwam erachter dat ik een wereldverbeteraar ben. Dat wist ik natuurlijk al wel van mijzelf, maar de realisatie dat dit ook de motivatie is om Pleiadisch Lichtwerk te doen, is wel nieuw voor mij. In de video vertel ik hoe ik het zie.

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen