Het is engelen tijd!

Begint de stress van de feestdagen je al een beetje naar de keel te vliegen? Vergeet niet af en toe een moment voor jezelf te pakken zodat je ook nog kunt genieten van deze periode.

De gidsen vroegen aan mij om met jullie de Engelen en Aartsengelen Lichtkamer te delen. Vooral in deze periode waarin de halve wereld zich onderdompelt in engelen energie (al is het maar op een kerst kaart of als piek bovenop de kerstboom) is deze energie sterk aanwezig.

Lichtkamers zijn energetische structuren die de Pleiadische Afgezanten van het Licht om je heen zetten. In die lichtkamer stromen zij dan speciale energieen, die extra diep in kunnen werken op je lichaam en al je energetische velden. De lichtkamer in deze meditatie (de Engelen en Aartsengelen Lichtkamer) opent en verbindt je met de prachtige zuivere en mooie engelen liefdesenergieën. Je komt er als herboren weer uit.

Als je meer wilt weten over het werken met lichtkamers of als je graag ook andere wilt ervaring, kun je er meer over lezen in Het Pleiadisch Werkboek van Amorah Quan Yin.

In de video leg ik eerst toe wat lichtkamers zijn, gevolgd door een meditatie met de Engelen en Aartsengelen Lichtkamer.

Voordat je begint met de oefening wat praktische punten:

Zorg dat je in een rustige ruimte kunt gaan liggen tijdens de meditatie. Het werkt ook zittend, maar mijn eigen ervaring is dat het toch iets dieper doordringt als je ontspannen ligt

De oefening kan zo lang duren als je zelf wilt, meestal ongeveer een uur. Als je minder tijd hebt, kun je dat aangeven bij het begin van het aanvragen van de lichtkamer. De gidsen zullen er rekening mee houden. Als je maar 20 minuten hebt, ronden ze het binnen die tijd voor je af. Handig he!!

40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen