Onbeschaamd van jezelf houden


Van mezelf houden, hoe doe ik dat? Deze vraag krijg ik heel vaak en het is een van de belangrijkste vragen. Zelfs als je het gevoel hebt, dat je al best van jezelf houdt, is het goed om te blijven vragen hoe je nog meer van jezelf zou kunnen houden.

Het belangrijkste voor mij blijft toch altijd jezelf toestemming geven om onbeschaamd veel van jezelf te houden. Waarom zou je niet onbeschaamd veel van jezelf mogen houden? Waarom zou je jezelf niet onbeschaamd op de eerste plaats mogen zetten?

Ik liep er laatst toch ook weer tegen aan. Tijdens mijn ochtend meditatie vroeg ik aan de lichtwezens die ik aan had geroepen om mij te omringen met hun liefde voor mij. Dus niet met “liefde”, nee specifiek “liefde voor MIJ”. Meteen kneep mijn hart zich een beetje samen en hoorde ik het stemmetje uit mijn kindertijd: “ooohooooohhhh… dat MAG niet!”

BINGO! Ik heb geleerd dat dat juist de momenten zijn dat ik iets goeds op het spoor ben.

Die gevoelens of dat stemmetje zijn de wegwijzers naar een groter geluk.

Wat is het voor jou? Welk stemmetje hoor jij? Leer ervan te houden en omarm het. Laat je er niet door afschrikken en ren er niet van weg. Stap dan juist naar voren, wees onbeschaamd en laat de liefde voor jezelf toe.


7 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.