Verander je verhaal


Ken je dat gevoel alsof je naar een film over je eigen leven zit te kijken en het lijkt wel een horror film? Of een overlevingsdrama? En je zit maar op de bank verstijfd te kijken en de popcorn smaakt je ook niet meer. Of je roept hard naar het scherm “NEEEEEEEE niet doen!!!”.

Vorig jaar kreeg ik het inzicht dat je het script kun veranderen. Je kunt je verhaal veranderen. Als het je niet aan staat, kun je ingrijpen en een andere film opzetten. We zijn geen slachtoffers van het verhaal. Wij zijn het verhaal. Wij schrijven het zelf, wij zijn de regisseur van onze eigen film.

Heb je hulp nodig bij het veranderen van je verhaal? Doe de volgende oefening.

Zeg tegen de Pleiadische Afgezanten van het Licht, je Hoger Zelf en je persoonlijke gidsen van licht en liefde dat je klaar bent met deze versie van het verhaal. Vraag hen om het script in je handen te leggen.

Kijk naar het script in je handen, voel het gewicht. Weet dat het er is.

Visualiseer een grote rode stift en schrijf met koeienletters “ONGELDIG” over het script. En gooi het dan in een groot vuur.

Laat het verbranden, in vlammen opgaan. Voel hoe het gebeurd.

Adem ondertussen naar plekken in je lichaam die het nodig hebben en laat de spanning daar los.

Vraag om een nieuw blanco script in je handen. Voel het, weet dat het er is. Weet dat je het script kunt vullen met het verhaal wat jij wilt leven.

Bedank de gidsen en je hoger zelf.

Deze oefening kun je zo vaak doen als je wilt. Elke keer dat je jezelf weer terug gezogen voelt worden in je oude verhaal. Je hebt je nieuwe script, vul het met het verhaal wat jij wilt leven. Je bent de regisseur van jouw verhaal. Stap erin en roep “Aktie!”


3 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.