Herstel je band met de aarde


Gronden is zo belangrijk. De meeste mensen die een sessie bij mij hebben gedaan zullen het daar wel een keer voorbij hebben horen komen. De lichtwezens met wie ik werk benadrukken het belang van gronden altijd. Maar wat is het eigenlijk?

Heel vaak wordt gronden of aarden gezien als wortels schiete

n in de aarde, op wat voor manier dan ook. Maar dat is slechts 1 aspect ervan.

Gronden is helemaal in je lichaam zakken. Je verbinden met de plek waar je bent. Op dit moment. In het hier en nu. Gronden is eigenlijk niet zozeer een actie. Het is meestal een proces, niet iets dat je met 1 oefening meteen voor elkaar krijgt. Het vereist tegenwoordigheid van geest. Het zijn in het hier en nu. Verbonden zijn met je lichaam en verbonden zijn met de aarde.

Meestal beginnen we in Pleiadisch Lichtwerk met het herstellen van de band met de aarde. Om vanuit daar de energie en de kracht te ontvangen om weer het contact te herstellen met ons lichaam. Om ons lichaam te durven voelen. Omdat daar vaak traumatische ervaringen in vast gehouden worden.

Ergens moet je beginnen met het opnieuw bouwen van vertrouwen. En vaak is dat door de band met Moeder Aarde te herstellen. Moeder Aarde, de Godin Gaia, hoe je haar ook wil noemen.

Door jezelf over te geven aan iets wat groter is dan onszelf, iets wat zoveel genezende krachten heeft, kan je langzaam gaan vertrouwen op je band met de aarde. En van daaruit de band met je lichaam te versterken en daarop te gaan vertrouwen. Je plek op aarde durven in te nemen. Stappen te gaan zetten.

Als eerste stap naar een betere gronding kun je, als je door de natuur loopt (of een park), gewoon in gedachten hallo te zeggen tegen Moeder Aarde en alle wezens die daar bezig zijn om de fragiele balans intact te houden.

Probeer ook eens deze meditatie uit. Het is een heerlijke grondingsmeditatie samen met Moeder Aarde.

O


22 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.