De hemel op aarde

Full body ascension. Toen ik nog zelf bezig was met de opleiding Pleiadisch Lichtwerk, had Amorah het over full body ascension. Dat dat het doel was van Pleiadisch Lichtwerk. Ik begreep het toen niet. Ik zag het toen voor me als een soort van hemelvaart. Dat je met lichaam en al de sterren zou instijgen. Ik kon er niet zoveel mee.

Pas nu begint het kwartje te vallen. Full Body Ascension, volledige lichamelijke verlichting, gaat over de energieën in je lichaam te integreren. De hemel op aarde te zien en te creëren. De hemel op aarde te gronden en belichamen.

Het gaat niet om zo snel mogelijk je lessen te leren en KLAAAARRR… ik kan hier weg. Nee, dat is de weg niet. Het gaat erom open te staan voor de lessen van licht en liefde en die hier op aarde toe te passen. WIJ moeten ze toepassen.

Er komen geen redders van boven die het allemaal voor ons recht gaan zetten. Nee, wij zijn degenen die het recht gaan zetten. En dat kan alleen maar door de mooie energieën waar wij nu weer toegang toe hebben neer te zetten op aarde. Door de lessen te leven. Door het lichtende voorbeeld te zijn voor anderen, zodat ook zij zien dat het ook anders kan. Dat zij geïnspireerd raken. Dat bereik je niet door in een lichtschip ver tussen de planeten te vertrekken. Nee, dat bereik je door de liefdevolle lessen en voorbeelden hier in dit leven op deze plek toe te passen.

Wij kunnen altijd voor inspiratie en leiding ons afstemmen op de gidsen, engelen, verheven meesters, Pleiadische Afgezanten van het Licht, maar wij zijn degenen die het toe moeten passen, moeten belichamen in deze wereld. Zonder ons kunnen zij ook niets. Want zij kunnen de energieën niet aarden. Dat kunnen alleen wij. Full Body Ascension… ik ga ervoor!

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen