Video: vorige levens en kracht

Waarom lijkt het zo vaak alsof we alleen maar traumatische vorige levens hebben? Ik weet nog goed de tijd dat ik voor het eerst hoorde over vorige levens. Het zal ergens in de jaren tachtig geweest zijn, bij televisie programma's. Dat ging toen nog een beetje lacherig of juist heel erg sensatie belust.

Ik kan me nog zo vaag een programma voor de geest halen waarin een aantal mensen vertelden over hun herinneringen aan een vorig leven. Dat waren toen allemaal prachtige verhalen: iemand die Maria was geweest, Cleopatra kwam voorbij en zelfs Alexander de Grote. "Waarom heeft iedereen van die waanzinnige levens," verzuchtte de presentator toen. "Waarom is er niemand die een 'normaal' leven heeft gehad?"

In deze video leg ik uit hoe het zit met vorige levens en waarom bepaalde levens omhoog komen en anderen niet. En hoe je ook kracht kunt halen uit een vorig leven.

13 keer bekeken0 reacties
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Name *

Email *

Subject

Message

© 2017 by straalend.