Video: Wat is Pleiadisch Lichtwerk?

Jaren geleden kwam ik in aanraking met Pleiadisch Lichtwerk. Het was voor mij echt een grote zegen. Het bracht mij weer in contact met mijn eigen kracht. Voor mij is het echt een keerpunt geweest in mijn leven.

Daarom ben ik ook zo gedreven om Pleiadisch Lichtwerk te verspreiden en zoveel mogelijk mensen er kennis mee te laten maken. Ik geloof dat het zoveel mensen kan helpen en het zou niet goed zijn om deze kennis voor mezelf te houden!

Maarrrrrr... wat is het nou precies en wie zijn toch die Pleiadische Afgezanten van het Licht die ik altijd in mijn sessies en meditaties aanroep?

In deze video geef ik antwoord op die vragen. Enjoy!!

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen