Het zwaard van waarheid en de heilige graal


Het is tijd om beter te kijken naar de energieën om ons heen en de prachtige wezens waar ik dagelijks mee samen mag werken. Te beginnen met een persoonlijke held en favoriet van mij: Aartsengel Michael!

De meeste mensen kennen Aartsengel Michael alleen maar als een mannelijk wezen. Wat mensen zich vaak niet realiseren dat Aartsengelen eigenlijk androgyne wezens zijn. Ze hebben dus een mannelijke en een vrouwelijke kant. En de vrouwelijke kant van dit prachtige wezen is Aartsengel Michaëla.

Deze uit twee wezens bestaande Aartsengel is niet alleen de beschermer van de Goddelijke Waarheid, maar ook de beschermer van de Godin, de goddelijke vrouwelijke energie.

In de mannelijke vorm is hij de drager van het Zwaard van Waarheid, het symbool van de afstemming op en bescherming van de Goddelijke Waarheid. In de vrouwelijk vorm is zij de bewaarder van de Heilige Graal, het symbool voor de Godin en het heilig huwelijk.

Aartsengel Michael/Michaëla staat aan het hoofd van de Legioenen van het Licht. Dit zijn die mensen en hoger-dimensionale wezens die zich hebben toegelegd op het afstemmen op het Licht en het beschermen van de Goddelijke Waarheid.

Zoals de meeste mensen weten, kan Aartsengel Michael/Michaëla je helpen in de bescherming tegen negatieve energieën. Maar er is ook een aspect waar we minder bekend mee zijn: het vinden van de Heilige Graal in ons zelf. Daar kan specifiek de vrouwelijke kant Michaëla ons bij helpen.

Voor mannen betekent de Heilige Graal in zichzelf vinden: zich in dienst te stellen van een Hoger Plan, zich te wijden aan het leren kennen van de waarheid. Dan wordt hij een ware ridder en beschermer van Licht en Liefde.

Voor vrouwen betekent de Heilige Graal in zichzelf vinden: haar eigen ego, ijdelheid, bezitterigheid overwinnen. Vanuit Liefde het Hoger Plan overzien en haar leven in dienst te stellen van het uitdragen en leven van het pad van Licht en Liefde. Dan wordt zij een ware Godin en belichaming van Licht en Liefde.

En om eerlijk te zijn… is dat niet waar wij met z’n allen naar op zoek zijn? Staat het Zwaard van Waarheid niet in dienst van de Heilige Graal?

Deze prachtige energie heeft veel te lang op de achtergrond gestaan. Het is tijd om de balans te herstellen. Ik ga vaker babbelen met Michaëla! En jij?


12 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.