Een lichtwerk opleiding is onzin!


HET IS ONZIN EEN LICHTWERK OPLEIDING TE VOLGEN!

Deze opmerking zie ik vaak voorbij komen en krijg ik zelf ook te horen. Dat het onzin zou zijn om een opleiding te volgen in Lichtwerk of Energiewerk. Want, zo zeggen deze mensen, het is iets waar je mee geboren wordt en wat je hebt of niet.

Ik gun iedereen zijn of haar waarheid. En misschien is het ook wel helemaal waar voor sommige mensen. In dat geval is de Opleiding Pleiadisch Lichtwerk echt niets voor hen en dank ik hen voor het bewandelen van hun eigen weg. Mijn waarheid is anders.

TEN EERSTE ben ik ervan overtuigd dat in verbinding staan met energieën om je heen niet een “talent” is waar je mee geboren wordt, maar eerder een geboorterecht wat iedereen heeft. Door de millennia heen hebben we het vermogen verwaarloosd en is het naar de achtergrond verdwenen. Maar onder normale omstandigheden heeft iedereen het in zich om zich af te stemmen op de energieën om ons heen.

De een heeft er meer aanleg voor dan de ander, dat is waar. Net zoals we allemaal een liedje kunnen zingen, alleen luister je liever naar de een dan naar de ander. Maar een welgemeend “Lang zal ze leven” door je lieve oude opaatje gekrast, kan je meer raken dan een prachtig gezongen aria door een wereldberoemde opera zangeres.

TEN TWEEDE ben ik ervan overtuigd dat deze laatste opera zangeres ook niet zonder enige zangles of coaching op het niveau gekomen is waarop ze nu is. We kunnen nog zoveel aanleg hebben of talent of aangeboren connectie (of hoe je ook zou willen noemen), door technieken te leren, kanalen te activeren en energieën te leren beheersen, bereik je een hoger niveau. Of, zoals het bij mij is gegaan, leer jij de communicatie te beheersen en laat jij het niet langer jou beheersen.

Denk eens aan hoeveel meer jij de wereld zou kunnen bieden als jij je connectie met de energieën zou kunnen verdiepen. Daar wordt de wereld gelukkiger van. En jij ook!


17 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.