VIDEO: Voor wie is de Opleiding Pleiadisch Lichtwerk?

"Ik geloof diep, diep van binnen dat Pleiadisch Lichtwerk enorm waardevol kan zijn. Ik geloof dat dit systeem een grote bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de wereld."

Zijn er eigenlijk criteria waar je aan moet voldoen als je de Opleiding Pleiadisch Lichtwerk wilt volgen? Het is een vraag die ik vaak in verschillende vormen krijg. Ben ik wel sensitief genoeg? Is het wat voor mij?

Ik ben ervan overtuigd, dat iedereen het in zich heeft om Pleiadisch Lichtwerk te kunnen doen. Het is juist een methode die de Pleiadische Lichtwezens hier hebben gebracht om ons te helpen om te kunnen gaan met de veranderende energieën in deze bijzondere tijd. Het geeft technieken en houvast aan iedereen die ernaar op zoek is.

Belangrijker vind ik het dat je een soort van roeping van binnen voelt. Dat kan op verschillende manieren manifesteren. Een gevoel van "JAAAAAAAAA!!!"of een vaag gevoel van herkenning. Een innerlijk weten of kippenvel krijgen bij de gedachte hiermee aan de slag te mogen gaan. Het kan ook een gevoel van heimwee zijn. Het is voor iedereen anders, maar het moet meer zijn dan een verstandelijke beslissing.

Vervolgens moet je ook de moed hebben om naar jezelf te kijken. De Opleiding Pleiadisch Lichtwerk is vooral ook een groeitraject. Je gaat met de energie van anderen aan de slag, en zij gaan ook met die van jou werken. Dat brengt thema's naar boven. Dat moet je willen. Je moet bereid zijn naar jezelf te kijken en verantwoordelijkheid voor je eigen energie te willen nemen.

Tenslotte moet je ook nog bereid zijn om energie in het Pleiadisch Lichtwerk te stoppen. Je leert heel veel nieuwe technieken en die zul je je eigen moeten maken. Het doel is om jou weer meesterschap te geven over je eigen energie. Dat vergt oefening.

Ik begrijp dat het net lijkt alsof ik mensen van de Opleiding af wil houden. Verre van dat!

Ik geloof diep, diep van binnen dat Pleiadisch Lichtwerk enorm waardevol kan zijn. Ik geloof dat dit systeem een grote bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de wereld. Het is zo fijn om meesterschap te krijgen over je energie en je communicatie met lichtwezens. Het is zo fijn om toe te treden tot de Legioenen van Licht. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben dat deze Mystery School in mijn leven is gekomen.

Dat wil ik ook voor jou! Daarom stop ik mijn hart en ziel in deze Opleiding. Samen met de gidsen ben ik er voor jou!! In de overtuiging dat jij op deze manier meer in je kracht kan komen. Meer in je licht kan gaan staan. Om samen met je Lichtbroeders en -zusters deze wereld naar een hoger niveau te tillen.

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen