EXPERIMENT: LAAT JE LEIDEN DOOR LIEFDE

Ik realiseerde me laatst dat ik weer te ver van liefde ben afgedwaald. Ik had als gewoonte om de dag te beginnen met een affirmatie waarmee ik mezelf overgeef aan liefde. Op die manier kon ik mezelf overgeven en de controle loslaten. Mezelf overgeven aan een hoger plan, voelen dat ik gedragen word, in plaats van dat ik het dragen moet doen. Het is mijn manier om de controle los te laten.

Ik heb namelijk een vertrouwensprobleem. Ik vind het moeilijk om te vertrouwen op iets wat ik niet in de hand heb. Mijzelf overgeven aan een Hoger Plan? Zonder dat ik weet wat het in houdt en waar het toe leidt??? Ohhhh neeeeee…. Nee, dat gebeurt niet.

Mijn gidsen zonder enkele reserve vertrouwen??? LOL, ik weet zeker dat hun advies goed is, maar er blindelings op vertrouwen?? Nee, dank je vriendelijk… ik ben degene die in de bestuurdersstoel zit. Ik bepaal waar we naar toe gaan.

Maar het is tegelijkertijd ook zo vermoeiend. En het is alsof ik door dichte mist moet rijden, met maar een meter zicht. Het zou ook wel heerlijk zijn om op de bijrijders stoel te kunnen kruipen en mij te laten rijden naar een plek waar ik me kan laten verrassen en genieten van wat is. En niet van wat ik vind dat er zou moeten zijn.

Alleen wie vertrouw ik nu blindelings om mij te kunnen brengen naar de plek waar ik wezen moet? Het Hoger Plan? Mijn gidsen? God … (slik) of de Godin … (ook slik)? En toen kwam het naar mij: ik vertrouw LIEFDE. Universele Liefde.

Is het Hoger Plan niet alleen in dienst van LIEFDE? Zijn mijn gidsen niet alleen maar dienend aan LIEFDE? In ieder geval degenen met wie ik wil samen werken. De kracht achter alles waar ik mee samen werk en waarnaar ik uiteindelijk wil streven, dat is LIEFDE! Ik ga meteen naar de BRON. Cut out the middle man, zeggen ze toch!

En terwijl ik dit schrijf, voel ik hoe mijn gidsen lachen. Blij zijn.

Voor hen maakt het niet uit aan wie of aan wat ik mezelf overgeef. Als ik me maar overgeef. Als ik maar vertrouwen heb. Omdat het een shift in mijn bewustzijn teweeg brengt. Waar je je op focust, creëer je meer van. Door liefde te volgen, zal ik me meer focussen op liefde en daar dan meer van creëren in de wereld. En dat meer en meer aantrekken.

Jaaaahaaaaa!! Dank u zeer!! Dat wil ik wel!!

Dussssssssss…. Ik start een experiment! Vanaf vandaag, tot eind augustus. Ik laat de controle los en ga in de bijrijdersstoel zitten. En ik ga zien waar het me brengt.

Ieeeuuuwwwww!!! ENG!!! Maar ook weer prachtig! Wie weet op wat voor prachtige plekken het me brengt.

Praktisch… wat ga ik doen. Elke dag ga ik beginnen met de affirmatie dat ik me laat leiden door liefde. Elke dag ga ik actief aan de slag om mijn hart zoveel mogelijk te openen en zoveel mogelijk liefde en verbinding te voelen. En vanuit daar mijn werk te doen. Ik laat me alleen maar leiden door LIEFDE.

Tja… hoe gaat dat er verder uit zien? Hoe laat je je leiden door LIEFDE? Dat ga ik in de komende weken uitvinden. Ik hou jullie de komende weken op de hoogte van mijn ontdekkingen. Over wat werkt en wat niet werkt voor mij. En hopelijk kan ik jullie eind augustus laten weten hoe het zit.

Zin om mee te doen? Lijkt me hartstikke leuk om te horen hoe het voor jullie werkt. En ik hoor graag jullie tips om meer in liefde te staan.

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen