Vreugde is een metgezel van liefde

EXPERIMENT: LAAT JE LEIDEN DOOR LIEFDE

Er zijn momenten dat ik me gewoon K...T voel. Momenten dat mijn hart gewoon even niet open WIL. Omdat het soms lekkerder voelt om even te wentelen in zelfmedelijden of gepaste verontwaardiging over wat voor onrecht mij nu weer is aangedaan..

En ik laat het ook gewoon toe. Soms heb ik dat gewoon even nodig. Het zijn emoties en gevoelens die soms de revue passeren. En die verdienen erkenning.

Maar het is zo makkelijk om erin te blijven hangen. En dat is dan niet de bedoeling. Dat zijn de momenten waarin de trukendoos opengetrokken moet worden. Om even uit de cirkel van "negatieve"emoties te stappen.

En ik gebruik "negatief" in de zin van: daar wil je niet meer van aantrekken. De emoties zelf zijn natuurlijk niet negatief, ze zijn juist erg nuttig en verdienen het om gevoeld te worden.

Alleen waar je je op focust, trek je aan. En ik kies er zelf voor om vreugde aan te trekken. Vreugde is zo'n mooie metgezel van liefde!

Een geweldige truc om je weer te verbinden met vreugde is door iets te gaan doen wat je altijd vreugde brengt. Wat het ook is. Koekjes bakken, knuffelen met de kat (mijn 2 katten kijken al meteen verschrikt op...). spelen met een ballon.

Wat brengt jou vreugde?

12 keer bekeken0 reacties
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Name *

Email *

Subject

Message

© 2017 by straalend.