Thuiskomen in jezelf


Laatst kwam ik deze parel van wijsheid uit de koker van Amorah Quan Yin tegen. Amorah is de grondlegger van Pleiadisch Lichtwerk en de Dolfijn Sterren Tempel en heeft een aantal boeken en vele artikelen geschreven. Wat een inspiratie vind ik daar altijd weer in!

Vandaag kwam ik dit stuk tegen. Het gaat over hoe je vrede in jezelf kunt vinden en hoe je thuis kunt komen in jezelf. Ik vond het zo prachtig, dat ik het voor jullie vertaald heb en met jullie wil delen.

"Als we ons spiritueel pad in dienst stellen van een zachte zoektocht naar ons licht en goedheid, komen wij dieper thuis in onszelf en komen alle pijn en emoties als vanzelf naar boven voor healing.

Alles wat wij hoeven te doen is: ernaar streven het beste te zijn wat we kunnen zijn, regelmatig Hoger Zelf energie in ons lichaam brengen en

de moed opbrengen om ons licht en onze Goddelijke Waarheid aan anderen te laten zien.

Al het andere zal of simpelweg oplossen in de liefde en Goddelijke Aanwezigheid, of naar boven komen voor healing en transformatie.

We hoeven er niet naar op zoek te gaan. We hoeven niet zo hard te werken. Laat het gewoon een natuurlijk onderdeel van het proces zijn."


17 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.