Sterrenverbinding - Leren belichamen


Wat was het een heerlijke dag op 16 februari. De Workshop Pleiadisch Lichtwerk - Sterrenverbinding zat BOMVOL. Allemaal mensen die de innerlijke roeping hadden gehoord en zich wilden verbinden met Pleiadisch Lichtwerk.

En laat het nu net mijn grote passie zijn om mensen in contact te brengen met Pleiadisch Lichtwerk en de fantastische energieën! Dit smaakt naar meer, dit gaan we vaker doen.

Hoe meer mensen tegelijkertijd een meditatie doen, hoe sterker de energie kan stromen. Het is eigenlijk iets wat allang bekend is, maar als ik het dan in een workshop ook zo aan den lijve ondervind, voel ik het toch weer op een dieper niveau. Voel ik het in mijn lichaam.

Ik praat zo vaak over het belichamen van de nieuwe frequenties, dat het niet voldoende is om alleen maar de frequenties te kunnen voelen en ernaar uit te kunnen reiken - alhoewel het natuurlijk een prachtige eerste stap is.

Daarom ging het in de workshop niet alleen over het verbinden met de sterren, alhoewel dat ons een heerlijk gevoel van thuiskomen kan geven. Wij komen van de sterren. Letterlijk. Ons lichaam is gemaakt van sterrenstof. We kunnen onszelf niet los zien van de kosmos, omdat we de kosmos door ons heen hebben stromen.

Maar het is de bedoeling om al die prachtige energieën naar hier te halen. Om als reiziger-door- de-dimensies al je opgedane ervaringen, inzichten en wijsheden mee te nemen. Niet om hen als kostbare souvenirs in een kast op te bergen of op een plank te etaleren en verder te leven alsof er niets veranderd is.

Ga het leven. Anders ben je niets anders dan een interdimensionale toerist. Genietend van de nieuwe ervaringen om aan je leven op aarde te ontsnappen. Dat mag, dat is fijn, maar dat is niet waar wij als lichtbrengers voor zijn gekomen.

Nee, het is de bedoeling om alles te integreren in je leven. Het reizen heeft je veranderd, verrijkt, inzichten gegeven en een nieuwe manier van zijn gegeven.

Wij, lichtbrengers, reizen door de dimensies om inzichten te verlichten, bewustzijn uit te breiden. En reizen vervolgens ook de andere kant op, naar de aarde, naar onze huidige incarnatie, naar ons eigen lichaam. We nemen ons nieuw verworven bewustzijn mee. En transformeren onszelf en de sterrenstof in ons lichaam.

Wij, lichtbrengers, gaan de nieuwe energieën belichamen, een plek geven in ons zijn en in ons handelen. Op die manier verlichten wij de wereld. Op die manier leven we onze missie. Hier op aarde. Want daar zijn wij voor gekomen. Dat was de reden van onze incarnatie. Om het licht te belichamen, handen en voeten te geven. Want dat is onze specialiteit. Lichtwezen Extraordinaire!!

29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen