Spiritualiteit in actie

Spiritualiteit is meer dan alleen maar je openstellen voor energieën uit hogere dimensies. Het heeft meer om het lijf dan boodschappen ontvangen van de prachtigste lichtwezens. Het gaat er niet om wie de mooiste, beste informatie uit zo hoog mogelijke dimensies kan halen. Of welke wezens er besloten hebben om met jouw te werken of contact te maken.

Je kunt de prachtigste informatie ontvangen, met de meest ontzagwekkende lichtwezens samenwerken, de hoogste priester of priesteres in een tempel van een lang verloren gegane beschaving geweest zijn. Daar gaat het uiteindelijk niet om.

Spiritualiteit gaat uiteindelijk om hoe je je leven leeft. Hoe je leven leeft in licht en liefde. De kleine keuzes die je elke dag weer maakt. Hoeveel liefde je kunt geven aan de mensen om je heen. Hoeveel liefde je elke dag weer aan jezelf geeft.

Het gaat erom of je iemand bewust naar beneden haalt of bewust een helpende hand toesteekt. Het gaat erom wat jouw visie voor een betere wereld is en wat jij daar elke dag weer aan doet om ervoor te zorgen dat die wereld er ook echt komt.

Het is de keuze om heel stoer rietjes te weigeren op een terras omdat je niet meer bij wilt dragen aan het grote overschot van plastic. Het is de keuze om een keer de fiets te pakken in plaats van de auto. Het is de keuze om je over je trots heen te zetten en aan je buurtgenoot te zeggen dat het je spijt.

Dat is spiritualiteit in actie.

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen