Crystals are a girls best friend...


Misschien heb je de Namibische Kristallen in de webshop van de Dolphin Star Temple gezien. Of misschien ben je wel eens bij een workshop van mij geweest of in mijn praktijk. Dan heb je waarschijnlijk mijn Namibische Kristal ontmoet.

Zij (ik denk graag aan haar als een "zij") is er altijd bij als ik bezig ben met Pleiadisch Lichtwerk. En om heel eerlijk te zijn, wist ik nooit helemaal zeker waarom ik die roep zo voelde dat zij erbij moest zijn. Maar ergens voelde het dan "compleet".

Nou ben ik van nature nieuwsgierig ingesteld. Ik had mensen lyrisch horen zijn over deze speciale Namibische kristallen en hun eigenschappen. En nu wilde ik, als totale nitwit in de kristallenwereld, wel eens weten wat er nu zo bijzonder is aan deze stenen.

Dus ik begon met een onderzoek. Ik las artikelen over Namibische kristallen en hun eigenschappen. Keek een YouTube video over hoe ze gedolven worden. En nog steeds begreep ik niet waarom ze nou zo speciaal zijn. Okee... er zitten engelen in. Beetje zielig. Water uit de IJstijd. Leuk. Rook. Nee, dank u. Ik ben al 15 jaar gestopt. En toch bleef ik het gevoel houden dat er iets bijzonders was wat mij ontging.

Uiteindelijk besloot ik te gaan zitten met mijn kristal en het haar gewoon te vragen. Tja, soms is de meest voor de hand liggende oplossing het laatste waar ik aan denk. Ik moest uit mijn hoofd gaan en in mijn hart komen.

Ik creëerde een heilige tempel ruimte in mijn praktijk en ik opende mijzelf voor de energie van mijn kristal. Onmiddellijk voelde ik een gigantische stroom van informatie. Het voelde alsof een enorme download van data geactiveerd werd in het DNA van mijn blauwdruk. Herinneringen kwamen terug van vele vele levens geleden, toen wij een deel van onze frequentie achterlieten in de grotten van Namibië zodat het als ankerpunt zou dienen voor de tijd dat wij weer nodig zouden zijn. Nu begrijp ik eindelijk het doel van deze Namibische kristallen. Ze bevatten activatie codes voor het nieuwe tijdperk met de zaden van de Gouden Tijdperken van weleer. We hebben allemaal verschillende taken en talenten. Daarom zijn er zoveel eigenschappen in deze kristallen. Ze activeren allemaal verschillende kwaliteiten die we nodig hebben, hangende van de specifieke frequentie die jij als individu hier komt gronden.

Ze bevatten activaties en verankeringen om ons te helpen onze zielendoelen ten volste te leven. Om het in Amorah's woorden te zeggen: "Ze zijn hier om onze DNA, genetica en cellenstructuur te herstellen".

Nu ben ik helemaal onder de indruk van deze krachtige creaties. Wat een geweldig middel om aan onze kant te hebben! Het zou zo zonder zijn om het niet te gebruiken.

Er is een nieuwe wereld voor me opengegaan. Ik ga zeker de kristallenwereld verder onderzoeken! Ik hou je op de hoogte!

P.S. Als je meer wilt weten of Namibische Kristallen of er misschien ook wel 1 wilt kopen, kun je altijd op de webshop van de Dolphin Star Temple kijken.

Dit is een aangepaste versie van mijn artikel voor de newsletter van de Dolphin Star Temple


22 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.