Sterrenlicht op aarde


Je bent hier om een baken te zijn in de storm. Om in de diepste nacht het lichtpunt te vormen dat mensen de weg naar de veilige haven wijst. Het gaat niet om de stormen te vermijden. Het gaat er niet om de duisternis te laten verdwijnen. Het gaat erom te zijn. Zodat de mensheid haar koers kan bepalen. Kan navigeren op jouw licht.

Jouw taak is te zijn, je licht te laten schijnen. En ervoor te zorgen dat het zo helder mogelijk schijnt. Ondanks de storm, ondanks... of juist dankzij?.... de duisternis.

Door jouw blokkades op te ruimen, zodat je zoveel mogelijk Hoger Zelf energie kan gaan stromen IN JE LICHAAM, zorg je ervoor dat jouw licht helderder gaan stralen, Verder reikt.

Zorg dat je goed verankert bent in deze realiteit, deze aarde. Dan krijgt de storm geen grip op je. Je zult ervaren hoe de wind en regen om je heen loeien en jouw uit evenwicht proberen te brengen. Soms denk je dan dat het geen zin heeft. Dat alles verloren is. Dat de storm te sterk is. Of dat je de storm moet bevechten. Dat je ten strijde moet gaan trekken tegen de storm.

Jouw strijd als lichtbaken, is standvastig te staan. Je vertrouwen te houden zodat je licht nog verder kan reiken. Dan kunnen de mensen op de boten op zee hoop putten uit jouw licht. En zich richten op jouw licht. Weten waar ze naar toe gaan.

Want soms kun je de sterren niet zien in de storm en kun je niet omhoog kijken om je richting te bepalen. Dan ben je afhankelijk van het sterrenlicht op aarde.


23 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.