Aarde Akasha Kronieken


Nu het online programma Routekaart naar je Ziel al een tijdje onderweg is, krijg ik steeds meer inzichten en informatie hoe alle zielencentrums werken.


Ik ga door stapels materiaal van informatie die ik ooit gechanneld heb en kom de prachtigste dingen tegen.Zo vertelden de gidsen mij een aantal jaar geleden over het aarde centrum en de functie ervan.


Het Aarde centrum verbind je met de Akasha Kronieken van de Aarde. Dit is de plek waar alle informatie over de Aarde gevonden kan worden. Alle mogelijkheden en tijdslijnen van deze planeet en haar bewoners liggen hier opgeslagen, inclusief de tijdslijn waar je je Christusbewustzijn op Aarde neerzet.


Deze Kronieken zijn apart van de grote Galactische Akasha Kronieken, waarin als in een grote bibliotheek waar alle informatie over alle sterrensystemen en tijdslijnen gevonden kan worden. In feite zou je de Galactische Kronieken kunnen zien als een grote vertrekhal vol met portalen die toegang geven tot de Kronieken van een bepaalde planeet of sterrenstelsel waar je informatie over wilt hebben.


Wezens die informatie over de Aarde zoeken zullen via de Galactische Kronieken door een portaal komen wat leidt naar de Akasha Kronieken hier op Aarde. Als Aardebewoner heb je het privilege om rechtstreeks deze kronieken binnen te stappen.


Huidige Aardebewoners dragen een code mee in het DNA van fysieke incarnatie waarmee ze toegang krijgen de onderdelen van de Aarde Kronieken die op dit moment geschikt zijn voor de frequentie die ze met zich mee brengen.


Het voorkomen dat je toch door een beheerder van de kronieken meegenomen wordt naar een gedeelte waar je normaal gesproken geen toegang toe zou hebben. In dat geval wordt daar informatie bewaart die niet geschikt is om zonder het juiste bewustzijn te ontvangen. Het is dan van te voren niet zeker of je de kans op een groeisprong naar het benodigde bewustzijn aan zou grijpen.


Vandaag de dag zijn er velen van jullie die sprongen maken. Die onwaarschijnlijke groei hebben doorgemaakt en klaar zijn voor de volgende stap. Die volgende stap en de coderingen daarvoor liggen opgeslagen in de Aarde kronieken.


Als dat gebeurt, ben je als het ware overgestapt op een andere tijdslijn. Een tijdslijn waarin je een grote groei doormaakt die mogelijk is.


Hier zal je de oneindige mogelijkheden voor je Aardse werkelijkheid vinden. Daarom is het van groot belang om goed te gronden. Zonder goede gronding krijg je geen toegang tot de Aardse kronieken. Door een diepe gronding kun je je Hoger Zelf energie laten doordringen in je Aarde Centrum en kan het de juiste zoncoderingen ontvangen. En de zoncodering in combinatie met je DNA is de sleutel tot de Aarde Akasha Kronieken.


Het pad naar de sterren gaat via de Aarde.

175 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven