Boodschap van Ra over de bevolking van de Aarde


Laatst las ik weer eens in het Werkboek Pleiadisch Lichtwerk van Amorah Quan Yin. Daar kwam ik de volgende bijzondere tekst tegen, die zo ontzettend toepasselijk is op deze tijd!

Het is een boodschap van Ra, de woordvoerder naar Amorah voor de Pleiadische Afgezanten van het Licht. Ik deel het graag met jullie. Hopelijk geeft het jullie hetzelfde "aha" gevoel als het mij gaf.

"De bevolking van de Aarde heeft echter wat het machtsevenwicht betreft vele veranderingen ondergaan. Op zich genomen is het interessant dat de meerderheid van de mensen op Aarde altijd is blijven geloven in liefde en in goedheid, maar ze zijn zwak en machteloos gebleven tegen de intimidatie van regerings- en religieuze machten, die uit zucht naar macht handelen.

Het grootste gedeelde van de bevolking van de Aarde heeft zich te machteloos gevoeld om gedurende langere tijd de heersende klasse te beïnvloeden. Dit is de grootste paradox op aarde.


Eén reden voor deze angst en machteloosheid is de vierde en vijfde dimensionale astrale heerschappij door Lucifer, de Lyranen, de Niburianen, of de Annunaki’s….


Het is belangrijk dat jullie op dit moment beseffen dat jullie de kracht en mogelijkheden hebben om de energetische overheersing van deze astrale wezens te doorbreken."


Pleiadisch Lichtwerk is aan Amorah Quan Yin doorgegeven om ons te helpen dit te doorbreken. En dat gaan we doen!


Samen doorbreken we de energetische overheersing van deze planeet.


49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen