De terugkeer van Avalon

Er was eens… ja we associëren magie met sprookjes. Magie bestaat in sprookjes, maar niet in de realiteit. Maar wie zegt dat er maar 1 realiteit is? Er bestaan vele realiteiten en hoe verder we ons ontwikkelen en ons kristallijnen lichtlichaam omarmen, hoe meer we kunnen switchen tussen verschillende realiteiten.


Toen ik nog heel jong was (ik denk tot een jaar of 7) switchte ik onbewust regelmatig tussen werkelijkheden. Zo hadden mijn opa en oma in mijn beleving 2 huizen die heel erg verschilden van elkaar. Zo moest ik als we naar hen toegingen altijd even denken en vragen: naar welk huis gaan we dan?


Later is dat verwaterd, ik raakte meer verankerd in de realiteit van mijn ouders. En pas de laatste jaren krijg ik weer toegang tot de alternatieve reizen.


Hoe meer codes bevrijd worden in ons DNA, hoe meer we toegang gaan krijgen tot dit soort “magische” vermogens. Het geeft ons toegang tot onze multidimensionale zelf.


“Realiteit is de energie waar je je nu mee omringt. Het wordt gevormd door de ervaringen en keuzes die je hebt gemaakt en van plan ben te gaan maken.


Vanuit de alchemie gezien is realiteit het samenkomen van een eindeloze kluwen van mogelijkheden. Je zou het kunnen zien als een grote kluwen draad die door elkaar heen loopt en in verschillende knopen verwikkeld is. De knopen of knooppunten zijn de punten waarop je een andere realiteit kunt kiezen. En dus naar een andere werkelijkheid kunt gaan.


Een werkelijkheid waar de daken geel zijn in plaats van rood, omdat in die werkelijkheid iemand de verkeerde kleur had besteld en iedereen het eigenlijk wel best vond.

Soms is de knoop wat steviger en kunnen de werkelijkheden elkaar gaan overlappen. Zo kan het zijn dat je toch echt helemaal zeker wist dat je een voorwerp ergens had neergelegd, maar dat het verdwenen is of op een andere plek ligt."


(Inge: Ja klopt! Ik was ooit mijn nagels aan het polijsten met een nieuwe vijl die ik had gekocht. Ik legde de vijl even op de tafel voor mij neer om een slok thee te nemen. Ik keek daarna naar de plek waar hij had gelegen en hij was er niet meer! Nooit meer gevonden. Ook niet toen we gingen verhuizen en het hele huis leeghaalden.)


"Hoe meer activaties, openingen en lichtcoderingen jullie ontvangen, hoe ontvankelijker jullie worden voor deze verschillende realiteiten. En daarmee kunnen weer rijken geopend worden die door het collectief bewustzijn van de mensheid waren gesloten. De rijken van magie, van natuurwezens. Het rijk van Avalon.


Avalon kan terugkomen als voldoende lichtwerkers ontvankelijk zijn. Af en toe is het al weer een beetje te zien en te voelen.


Het is de terugkeer van Merlijn, ontwaakt uit de Kristallen Grot. De grote alchemist en tovenaar van werkelijkheden.


Lichtwerkers dragen allemaal een stuk van de wereld van Avalon in zich. Het kan de band met de elven of feeen zijn, de connectie met de wijsheid van bloemen, de sterrenverbindingen of de intiuitieve kennis van alchemie. Jullie zijn de hoeders van Avalon, door jullie zal het weer terugkomen.”


We brengen Avalon weer langzaam terug uit de misten. Eerst voorzichtig voor degenen die de openingscoderingen bij zich dragen. En daarna stap voor stap voor anderen. We halen Avalon weer dichter bij.


We halen de magie weer terug. De magie van de schoonheid van de wereld als je die kunt zien vanuit een open hart en verwondering.

Wat een prachtige realiteit.

143 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven