De volgende golf

Soms krijg ik zoveel signalen uit verschillende richtingen dat het werkelijk onmogelijk is om ze negeren. En geloof me, ik ben een kampioen in het negeren van signalen.

Ik voelde me behoorlijk depressief. Alsof er een grote zwarte wolk om mij heen hing. Een zwarte wolk van mislukking. Het licht was weer een paar tinten gedoofd.

Maar ik keek er niet echt naar, want ja… met alles wat er naar boven komt over racisme en de pijn erom heen, leek het me vrij logisch.

Vervolgens zag ik bij een cliënt in een Lichtwerk sessie dat er door de “donkere krachten” een zware wolk voor het collectieve bewustzijn was geschoven.

Maar nog steeds ging er geen belletje rinkelen, want ja… wat voor de een geldt, hoeft nog niet waar te zijn voor de ander.

Uiteindelijk na nog een droom en een aantal video’s die nadrukkelijk door mijn gidsen onder mijn aandacht werden gebracht, wilde ik het aannemen. De boodschap dat er een donkere wolk voor het collectief bewustzijn is geschoven.

De volgende golf is hier.

De korte adempauze is voorbij.

Lichtwerkers, lichtverankeraars, sterrenwezens, we gaan de volgende fase in.

De gidsen vroegen om een meditatie met jullie te delen die zal helpen om het collectief bewustzijn te bevrijden van de donkerte. Zodat we weer verder kunnen groeien. Zodat de eenheidsenergie verder kan doordringen. Daar waar pijn en trauma is losgelaten.

Er is zoveel pijn.

Eenheid kan niet bestaan als er nog zoveel pijn is. Laten we de pijn eren. Want het wijst ons op de plekken waar nog werk te verrichten is.

En als de donkere wolk weg is, kan de pijn oplossen.

Help mee zachtheid te brengen.

Visualiseer een zon 70 cm boven je hoofd.

Laat uit de zon roze gouden energie naar beneden stromen en je hart vullen.

Laat de roze gouden energie uit je hart een bal vormen.

Stuur je bal met je intentie naar de donkere wolk voor het collectief bewustzijn.

Namens de Lichtwezens,

Dank je wel.

Inge
123 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen