De waarheid verandert

Het is tijd om de illusies af te leggen. De tijd van vals licht is voorbij. Daarom is er zoveel onrust. We gaan zien dat er een diepere waarheid is. En voor iedereen is het anders.


De een is er nu aan toe om zijn persoonlijke aandeel in patronen onder ogen te zien. Of juist eindelijk te erkennen dat hij ook van de Goddelijke bron afkomstig is.


De ander leert nu dat wat we jarenlang als realiteit onder onze neus gedrukt kregen, misschien wel heel anders in elkaar zit. Dat er toch een ander verhaal achter zou kunnen zitten.


En weet je, wat voor andere waarheid je nu voorgeschoteld krijgt, je kunt ervan uitgaan dat het nog maar een klein onderdeel van het grote verband is. Hoe meer wij groeien, hoe meer wij loslaten en in 5D frequentie komen, hoe meer sluiers wegvallen.


Of het nu een heel persoonlijk proces is waar je nu doorheen gaat, of dat het een onderdeel van het grotere geheel is, zoals het oplossen van karmische stukken van de mensheid, het is allemaal even belangrijk. We zijn allemaal even belangrijk. Alles wat we doen is belangrijk.

We hebben allemaal onze taak. En geen enkele taak is gewichtiger dan een ander.


Het idee dat wat je doet niet genoeg is, of minder belangrijk is dan een ander is nog erg verbonden aan het 3D denken. Het is een valkuil waar ik zelf zo vaak in gestapt ben.


Ik heb altijd geweten dat ik iets belangrijks en groots moest doen in deze wereld. Soms kreeg ik te horen met welke Lichtwezens je allemaal wel niet verbonden bent. En hoezeer ik ook probeerde het naast me neer te leggen, het liet me groeien van trots en belangrijkheid.


Wat voor belangrijke en grootse taak stond mij wel niet te wachten?


Nu, jaren later, weet ik wat mijn taak is. En het is groots en belangrijk. Net zoals de taak van iedereen groots en belangrijk is. Ik ben hier om licht te verankeren. Omdat het grote belangrijke lichtwezen via mij verbonden is met de Aarde. En op die manier in de andere dimensies uit naam van de Aarde grootse dingen kan ondernemen.


Terwijl ik hier alleen maar hoef te zijn en te verankeren.

Het is een grootse taak.


Maar anders dan mijn ego jaren geleden dacht. En misschien nog wel belangrijker! Toch nog een beetje 3D denken, ha ha!


De video van deze week gaat over hoe je met alle energie om kunt gaan die op dit moment rond dwarrelt. En een geweldige reinigingsmeditatie.72 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen