Dichter bij de kern

Wat kan ik DOEN? Elke keer als ik voel dat we een grote stap vooruit heb gezet, laat de wereld om mij heen iets anders zien. Elke keer als ik voel dat we weer een belangrijke initiatie hebben gehad, licht hebben verankerd, duister hebben verwijderd, spiegelt de wereld meer wanhoop en duister terug.


Dat maakt het soms moeilijk om het vertrouwen te blijven houden. Te blijven geloven dat wat wij aan het doen zijn echt zin heeft.


Ik vroeg advies aan de gidsen:


" Er zijn zo vele verhalen over strijd, over goed en kwaad, over wat er aan de hand is in de wereld, over verschillende buitenaardse rassen en oorlogen. En ook hier geldt weer: blijf bij je eigen waarheid.


Er zijn er onder jullie die de verhalen nodig hebben om betekenis te geven aan de huidige situatie en jezelf een hart onder de riem te steken. Als het ware een herinnering aan de onvergankelijkheid van de ziel. Er is geen einde tenzij je zelf besluit een pauze in te lassen.


Er zijn er ook onder jullie die de moed verliezen door de verhalen. Juist omdat het herinnert aan de eeuwigdurende strijd. Alsof er geen eind aan komt. Alsof jullie gevangen zitten in een Neverending Story.


Lieve ziel, wat ook voor jou geldt, weet dat je door een gekleurde bril naar de realiteit kijkt. En die bril heeft meerdere kleuren. Het beeld wordt vertekend door je ervaringen, verlangens, zielenmissie en het belangrijkste aspect: je geheugen verlies.


Toen je afdaalde in de fysieke dimensie moest je energie frequentie vertragen. En om dat te kunnen bewerkstelligen, was het nodig om een verbinding met je werkelijke zelf op te geven. Je volledige zelf is gewoon te groots en te wijds om in de dichtheid te kunnen verkeren.


Jullie zijn nu op een keerpunt gekomen waarop jullie naar een dimensie gaan waar meer openheid, meer lichtheid is. En dus kunnen herinneringen terugkeren.


Er komen verhalen op jullie pad over Galactische Oorsprong. En het gaat niet over wat je gelooft of wat “de waarheid” is. Het gaat erom wat de verhalen in jullie oproepen, de energie die zij in gang zetten. Zowel de versnelling en verhoging in jullie frequentie, als de aandacht op de plekken die in verzet gaan.


Dat is het doel van de verhalen. Laat ze een opening vormen in het geheugen virus dat jullie kwelt door aan te duiden waar de energie dicht zit. Zoek de randen op. Daar waar het schuurt. Daar zullen jullie de meeste groei vinden.


Hoe meer jullie groeien, hoe meer jullie de realiteit om jullie heen veranderen. Jullie zijn aangekomen op de plek waar heel veel groei te vinden is. Omarm het. Verander je perspectief. Hoe “erger” de wereld om je heen lijkt te worden, hoe dichterbij de kern jullie komen.


We zijn trots op jullie!"


Om ons te helpen bij het proces kreeg ik een meditatie die helpt bij het activeren of helen van onze Heilige Geometrie. Dat wat ons verbindt met de geheimen van het universum!


Hoe mooi is dat?

Geniet ervan!
89 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven