Dit is de tijd van nieuwe wegen vinden

“Ik weet het niet” is één van de belangrijkste spirituele lessen. En voor mij ook één van de moeilijkste lessen. Het vereist overgave aan iets wat je niet kunt controleren. Het betekent de weg naar zekerheden verlaten. Het gaat om de zekerheid loslaten te weten hoe iets in elkaar zit, waar je naar toe gaat, hoe je daar gaat komen. Want als je een bepaald beeld hebt of overtuiging van hoe het moet, sluit je de poort van de mogelijkheden en magie.

“Ik weet het niet” leidt je verder op je pad. Het leidt je naar een volgend inzicht. Want alleen als je “ik weet het niet” als uitgangspunt neemt, blijft er beweging.


“Ik weet het al” verstart, bevriest alle andere mogelijkheden en ontneemt het universum de kans om voor jou aan de slag te gaan.

Het is het pad van de Lichtwerker die nieuwe antwoorden zoekt, omdat de oude paden tot niets hebben geleid.

Dat wil niet zeggen dat je alles af moet wijzen en oude paden niet mag betreden. Daar zit veel wijsheid opgeslagen. Maar houd je mind open. Er is zoveel meer.

Er zijn 108 paden naar verlichting en misschien is die van jou een combinatie van een aantal. Lopen de paden een tijd lang gelijk op.


Dit is de tijd van nieuwe wegen vinden.

De ware lichtbrengers hier op aarde geven zich over aan de “ik weet het niet” mentaliteit. Want de gebaande paden hebben nergens toe geleid. En dus moeten we luisteren zonder vooroordeel. dat kan alleen als we werkelijk open staan voor een ander geluid een andere frequentie.

Want dan sta je werkelijk open voor een ander. Laat je de polariteit achter je. Laat je je eigen gelijk los en kan je je hart openen voor een ander.

57 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.

Name *

Email *

Subject

Message