Een beetje magie

Wees bevriend met kleine dingen Met een kleine bloem die bloeit Met de vogeltjes die zingen Met het vlindertje dat stoeit Met de heldere regendruppels Met de warme zonneschijn Wees bevriend met kleine dingen en….

Je zult gelukkig zijn!

Larissa Elferink


Dit gedichtje stond in mijn “poesie-album”. Bestaat dat eigenlijk nog wel? Doen we daar nog aan? Later kwamen er vriendschapsboeken enzo, waarin je van die lollige antwoorden moest schrijven over je lievelingsboek, je lievelingseten…


Maar ik herinner mij nog het beste mijn “poesie-album” met van die prachtige plaatjes van engeltjes, bloemetjes. Soms komen van die gedichtjes of spreuken uit dat album ineens naar boven. Zoals het gedichtje hierboven.


Wees bevriend met kleine dingen en je zult gelukkig zijn!


De afgelopen maand heb ik mijzelf gefocust op dankbaarheid. Door elke dag voor het slapen mijn hart te openen en dankbaarheid te voelen voor dingen, mensen, dieren, situaties in mijn leven. Door mij te focussen op dankbaarheid en wat er aanwezig is in mijn leven, in plaats van wat ik nog had moeten doen, wat niet helemaal goed ging enzovoorts, werd mijn leven een stuk mooier en magischer.


Ik ben helemaal doordrongen van de dankbaarheid dat ik hier mag zijn op deze Aarde. Op dit moment. Ondanks, of nee, juist dankzij de situatie waarin we ons nu bevinden. Want als dit allemaal voorbij is, zullen we elkaar vragen:


"Waar was jij toen de Aarde de evolutiesprong maakte?"


En ohhhh… wat een geweldige eer dat wij dat het hier op de eerste rang mogen meemaken.


Wij brengen de magie weer terug op deze planeet. De magie van een heldere zonnestraal op de dauwdruppel van een blad. Van sneeuwklokjes die zacht luiden als je maar goed genoeg luistert. Het gevoel van een ijskoud drankje op een snikhete dag.


We vinden onze weg terug naar onszelf en daarmee weer naar Eden. Want het paradijs is nooit weggeweest. Het zit in ons. Het is tijd om het weer naar buiten te brengen.


De hemel op aarde brengen. Soms kun je de frequentie weer voelen. Je hoeft er niet voor te reizen. Het is nooit weggeweest. Alleen is de frequentie van de mensheid zo gedaald dat onze harten niet meer open genoeg zijn om het te kunnen voelen.


Door onze harten te openen, openen wij het portaal naar de 5e dimensie.


Dat is de taak achter al onze missies. Dat is de ware magie.


Om je te helpen weer contact te maken met het paradijs kun je deze meditatie doen. Het heeft een feestelijk tintje vanwege mijn verjaardag vandaag!! Hoera hoera!!


Geniet ervan!


77 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven