Eenhoorn gidsen

Zie je ook af en toe sterretjes voor je ogen? Alsof je een vreselijke energetische dreun hebt gehad. Want wat gebeurt er veel.

Alles wat ik verwachtte dat na 2012 zou gebeuren, komt nu voorbij. Alsof het uitgesteld is, maar dan nu in sneltreinvaart naar de voorgrond komt.

Wat een intensiteit.

Dan merk ik dat ik mezelf wat naar de achtergrond verschuif. Even weer op adem komen. Even uithijgen van de grote marathon waar we inzitten als wereld.

Toen ik mezelf deze week een moment van pauze gunde, kwamen er als vanzelf beelden van regenbogen langs. Wij zijn de Regenboog Familie. Wij komen van verschillende sterrenstelsels, planeten, kleuren frequenties, dimensies en tijdslijnen.

Samen vormen wij de Regenboog Familie. Wij komen hier om ons licht te verankeren. Welke straal het ook is. Rood, geel, groen, aquamarijn, elektrisch blauw of met het menselijke oog niet te zien.

Lieve Regenboog familie, wees jezelf. Omarm je kleur. Omarm je frequentie.

Ga diep naar binnen. Daar zijn de antwoorden. Niet buiten jezelf.

En we hebben elkaar nodig. Alle stralen, alle frequenties. Want geen enkele straal heeft alle antwoorden in zich.

Laten we elkaar omarmen. Zelfs als het niet mag. Zelfs als je volgens de wet ver van elkaar moet blijven. Juist dan is het belangrijk elkaar in ons hart mee te dragen.

Omdat liefde het enige antwoord is. Omdat wat jouw raakt, mij raakt. Omdat wij verbonden zijn.

Om ons te helpen en te verbinden met het deel wat we kwijt zijn geraakt, kunnen we ook de hulp inroepen van Eenhoorns. Prachtige hoger dimensionale lichtwezens die we in Lemurië bij ons hadden. Helaas konden ze de lage frequenties niet verdragen en zijn ze verdwenen.


Maar hun energie is weer terug gekomen. En ze helpen ons, Regenboog Familie, de connectie met onze ziel terug te vinden.

Geniet van de verbinding met jouw persoonlijke Eenhoorn Gids en ontvang een diepere connectie met je ziel.

Wees je eigen stra(a)lende zelf!

Inge


101 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen