Elke cel in ons lichaam draagt een verhaal

Wij zijn de kinderen van de sterren. Of we het nu zo voelen op dit moment of niet. Soms hebben we de herinneringen diep weggestopt en kunnen we er niet bij.


Maar op dit moment, met elke sterrenpoort waar we weer doorheen gaan – op 7/7 was er ook weer zo’n belangrijke poort – mogen onze herinneringen steeds meer terug komen. Alle lichtwerkers krijgen hun herinneringen steeds meer terug.


Iedereen ontvangt het op zijn eigen manier.


Voor de een is het ineens een begrijpen van waarom iets in het leven altijd zo loopt, voor de ander verschuift er lichamelijk iets. Weer een ander beleeft intense dromen.


De overeenkomst tussen deze manieren is de energie of de frequentie die verandert.

Waardoor onze realiteit weer een stukje verschuift.


Want onze galactische herinneringen zijn niet altijd 1 op 1 te vertalen in menselijke beleving. Ons menselijk perspectief kan het vaak niet vatten omdat het gevangen zit in polariteit, in afscheiding en in tijd en ruimte.


Daarom komt nieuwe informatie vaak tot ons in de vorm van verhalen. Verhalen van vorige levens, van daders en slachtoffers, van winnaars en verliezers. En vooral ook: van goed en kwaad. De waarde zit in de energie van de verhalen, de frequentie die het met zich meedraagt. Laat het door je heen stromen, activeren wat geactiveerd kan worden en laat het vervolgens los.


Het zijn prachtige verhalen die ons verder brengen. En vervolgens is het de bedoeling om het weer los te laten. Zodat we ons open kunnen stellen voor nieuwe verhalen. Voor nieuwe energie. En zelf nieuwe verhalen kunnen gaan creëren.


Want daar is het nu tijd voor.


Tijd om een nieuw verhaal te creëren. Voor de Aarde. Voor de Mensheid. Voor Onszelf.

Want wij zijn meer dan de verhalen. Die vormen slechts een klein deel van ons. Alsof elke cel in ons lichaam een verhaal is dat we bij ons dragen. Een verhaal van dit leven, of een verhaal van een vorig leven.


Al deze verhalen en ervaringen worden opgeslagen in de Akasha Kronieken. Via onze persoonlijke sectie of afdeling in deze grote databank van ervaringen en energieën hebben we toegang tot alle informatie en ondersteuning die onze ziel maar nodig zou kunnen hebben.


En wat is er nu fijner in roerige tijden om wat ondersteuning te ontvangen?


Ontvang in deze meditatie een geschenk uit je grote verhalenboek om je bij te staan. Wat jij ook maar nodig hebt. Zodat je gedragen kunt worden. Of misschien wel een sneak preview van het einde kunt krijgen van het verhaal waar je nu in zit.


Wat het ook is. Het is voor jou.


Wees stra(a)lend,

Liefs,

Inge


77 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen