Ik mis je...


Vandaag precies een jaar geleden nam ik afscheid van een grote held van mij: mijn kat Binkie. Een heel bijzonder wezen dat mij heel veel heeft geleerd over liefde en moed. Ik noemde hem altijd: mijn hartje op pootjes.

Hij kwam bij ons als een heel angstig hoopje kat. Bang voor alles. En natuurlijk, omdat hij zo bang was, trok hij ook alle pech aan. Hij viel in het badwater, hij kwam vast te zitten met zijn kop in de stoel…

Maar hij groeide er overheen. Hij kreeg zelfvertrouwen, en was de ongekroonde “koning” van de katten in de buurt. Was er een gevecht… Binkie ging er naartoe en door alleen maar te zijn, hield het gevecht op.


Wat een meester! Wat een leermeester voor mij. Hij leerde mij hoe je angst overwint door je er niet door tegen te laten houden. Hij leerde mij over kracht en in mijn kracht staan. Dat krachtig ook zacht kan zijn. En in je kracht staan je niet “hard” hoeft te maken.

Het zijn eigenschappen die wij als lichtwerkers vaak goed kunnen gebruiken.

Daarom, en als eerbetoon aan een ware lichtstrijder in een kattenlijf, nam ik vandaag een meditatie op waarin je een krachtsymbool ontvangt van de Aartsengelen Legioenen van het Licht.


Als ondersteuning voor jou om in je kracht te staan.

Klik hier voor de meditatie.

Lieve Binkie, je bent oneindig, Ik mis je.

Liefs,

Inge

47 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen