Je ware thuis


Een van de vragen die mij het meest gesteld wordt is: hoe weet ik of ik van de Pleiaden kom? Of de variatie daarop: hoe weet ik waar ik vandaan kom?


Zelf ben ik ook heel lang op zoek geweest naar mij “ware” zelf. Is mijn ware zelf van de Pleiaden? Van Andromeda? Van Orion?


Het is heel begrijpelijk. Want vaak voelen we als lichtwerker dat we meer zijn dan alleen mens. Dat wij grootser zijn dan wat ons is verteld. En dan komen we er achter dat we onze oorsprong in de sterren hebben. Dat er een wereld is die breder is dan onze planeet. We voelen onze oorsprong roepen.


Waar is mijn thuis? Waar hoor ik thuis? Van welke planeet kom ik, welk buitenaards ras ben ik eigenlijk?


Vanuit een breder perspectief is dat hetzelfde als jezelf afvragen waar op Aarde je werkelijk thuis hoort, als je kijkt naar de vele levens die je op deze planeet hebt ervaren. Je was misschien een priesteres in India en een bedelaar in Parijs. En die andere levens dan? Die Sjamaan in Midden Amerika en de jager in Afrika. Of is je ware thuis toch in je huidige leven als Lichtwerker hier in Nederland of België?


Waar hoor ik thuis?


Zo is het ook als je het vanuit Kosmisch perspectief bekijkt. Je hebt misschien avonturen beleefd als een Pleiadische ambassadeur op Venus of geholpen bij het grootschalige onderhoud van het Galactisch portaal in Andromeda. Daarna ben je misschien betrokken geweest bij een vredesmissie op Orion als healer van Arcturius.


Waar hoor je thuis?


Toch kan het zijn dat je je meer verbonden voelt met de ene plek dan met een andere. Zo voel ik mij bijvoorbeeld heerlijk in Engeland en Schotland, maar kan Noorwegen mij weer minder bekoren.


Precies hetzelfde speelt zich af op het Kosmische toneel. Pleiaden en Andromeda laten mijn hart zingen, terwijl er veel healing voor mij op Sirius te halen valt. Maar daar voel ik mij gewoon minder thuis.


Het kan te maken hebben met de karmische frequentie van een plek, de energie die op dat moment resoneert met wat jij aan het neerzetten bent in deze incarnatie. Of het kan zijn dat er aan een bepaalde plek ervaringen verbonden zitten die jij als positief of negatief herinnert.


Waar voel je je thuis?


Dat is al een betere vraag. En eigenlijk: waar voel je je thuis op dit moment?

Als multidimensionale wezens hebben we levens op verschillende plekken, tijden en dimensies. We zijn overal thuis. Zolang we maar verbonden zijn met onszelf.


Het verlangen om thuis te komen, is een verlangen om terug te keren naar jezelf. Naar je ziel. Naar je essentie.


Het is een verlangen om weer verbonden te zijn met een groter doel, met gelijkgestemden, in liefde.


Weet dat je altijd thuis bent. Zelfs als dat niet zo voelt. Aarde is op dit moment je thuis. Net zoals de Pleiaden. En Andromeda. En Sirius. En…

Je bent verbonden. Met de Aarde, met de sterren, met jezelf en in jezelf.


Dat is je ware thuis.

263 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven