Klaar voor de volgende stap

Boodschap van de Pleiadische Afgezanten van het Licht.

"We zijn op dit moment meer aanwezig op de Aarde. Daarmee bedoelen we dat onze energie beter voelbaar is voor vele mensen. Dit is de tijd waar wij voor hebben getraind. Wij samen met jullie Lichtwerkers.

Jullie zijn precies op de juiste tijd en plaats. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd om jullie multidimensionale of KA lichtlichamen te activeren. Wij hebben deze informatie doorgegeven aan Amorah Quan Yin, speciaal voor deze tijd.

KA energie is de multidimensionale energie, de kristallijnen energie. Het draagt de frequentie van je ziel en je multidimensionale zelf.

Nu jullie naar een 5D wereld groeien, is het belangrijk om de lichtlichamen die dit kunnen dragen te verankeren. De afgelopen decennia gingen over het verwijderen van blokkades die jou en de mensheid tegenhielden in hun eigen energie te stappen.

Dit brengt je tot een bepaald energetisch niveau, tot een bepaalde frequentie. En dat was heel lang genoeg. Je kon groeien tot aan het lichtrooster dat om de Aarde heen zat, dat door het niveau van het bewustzijn werd verankerd. Er doorheen breken was moeilijk en slechts voor een enkeling weggelegd.

Nu is er een kritieke massa bereikt en nu groeien we verder. En nee, het is niet alsof het vanaf nu alleen maar licht en liefde is. Er is nog steeds dualiteit, er zullen nog steeds schaduwen zijn. Maar de mogelijkheid bestaat om uit het drama te stappen. En weer een meester van de dimensies te worden die voor jullie open staan. En dat hangt weer van jullie frequentie af.

Maar om nu de volgende stap te nemen, is het zaak jullie multidimensionale lichtlichaam of jullie KA lichaam te activeren en het te verankeren in je fysieke lichaam. Dat is een nieuwe weg voor velen. En wees eerlijk, klinkt dat niet heerlijk?

De eerste stap van het activeren van je KA lichtlichaam, begint met het reinigen en activeren van de KA Mal plaat. Het is een plaat dat op de achterkant van je hoofd vast zit (het ziet er voor mij altijd uit als een platgeslagen kroontje) en het bevat zowel de blauwdruk voor je ziel en je lichaam in dit leven, als ook de coderingen voor de doelen of de ankerpunten die je in dit leven zult bereiken.

In de volgende meditatie is het belangrijk dat je de intentie zet dat je KA Mal plaat zoveel mogelijk gereinigd zal worden als mogelijk en moeiteloos is op dit moment.

De Pleiadische Afgezanten van het Licht zullen dit voor je regelen.

· Roep de Pleiadische Afgezanten van het Licht aan en vraag hen in een beschermende cirkel om je heen te komen staan.


· Roep je Hoger Zelf aan.


· Roep je Persoonlijke Gidsen van Licht en Liefde aan.


· Zet de intentie dat je KA Mal plaat zoveel mogelijk gereinigd zal worden en mogelijk en moeiteloos is voor jou.


· Vraag aan de Pleiadische Afgezanten van het Licht om je in een KA Mal plaat reinigings en activeringslichtkamer te plaatsen.


· Ontspan en laat de gidsen hun werk doen.

Of bekijk de video waarin ik het uitleg en de meditatie in leidt.

Liefs,

Inge


102 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen