Loop het verlichte pad

Nu wel al een tijdje onderweg zijn in deze “crisis” of omwenteling, is het tijd om weer een pas op de plaats te maken. Wat hebben we een groei doorgemaakt! Ik zeg nu even “we” omdat het precies de geluiden zijn die ik van lichtwerkers en starseeds meekrijg.

Ik vroeg aan de gidsen of zij een boodschap over deze groei hadden. En ze vertelden mij het volgende:

“Wat zijn we blij met alle groeisprongen die zijn gemaakt! Als wij naar jullie kijken, zien we niet meer dezelfde personen als toen jullie hierin stapten.


Oude karmatische patronen zijn naar de oppervlakte gekomen. Velen van jullie beseften ineens dat de rollen die jullie speelden helemaal niet bij jullie pasten. Overtuigingen en verwondingen waar jullie maar in bleven graven, zijn eigenlijk helemaal niet van jullie. Er was geen volgende niveau om op te ruimen, de kern lag in het feit dat het een verhaal was waar je jezelf mee identificeerde, wat je op je had genomen om uit te spelen. Wat je op zou lossen voor de mensheid.

Iedere lichtwerker kreeg een stuk toegewezen. Nam een deel op zijn of haar schouders alsof het van hem of haar zelf was.

Dat werd gedaan in liefde, vanuit liefde. Omdat de sterken de zwakkeren dragen. Bijzonder he, dat zovelen van jullie juist in deze realiteit ervaarden de zwakkere te zijn. Geloof ons, alleen de sterken kunnen deze lasten dragen.

Maar het is tijd om uit de rol te stappen. Uit het verhaal te stappen. Het boek dicht te slaan. Steeds meer van jullie doen dat. En voelen van binnen wie ze werkelijk zijn. Er was altijd wel een besef van wie jullie zijn, maar het werkelijk diep van binnen voelen en WETEN (en daarmee bedoelen we het innerlijk weten) is iets anders. Ware verandering kan pas komen als het WETEN daar is. Het voelt voor velen vaak alsof er iets op de plek klikt. In elkaar grijpt.

Maak je geen zorgen als het voor jou nog niet zo is. Er is een prachtig plan, een tijdsschema waar iedereen op de juiste tijd wordt geactiveerd. Als het tijd is voor jou om je plek in te nemen. En ga niet in een ego stuk zitten dat een ander daar eerder is aangekomen dan jij. Vertrouw erop dat de radars lopen zoals ze moeten lopen.”

Nu er zoveel is losgelaten, mensen in hun ware zelf zijn gestapt, is er ook tijd nodig om het te laten integreren. Als het ware opnieuw uit te lijnen.


Daarom deze meditatie om je te helpen. Zodat je je ware pad weer kunt lopen. Weer kunt voelen, weer kunt verbinden met je ware pad. Het pad dat loopt van je verlichte zelf uit een verleden naar je verlichte zelf in de toekomst.

Hulp om je verlichte pad te lopen.

Ik hou van jullie,

Inge

70 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen