Mijn nieuwe held.

Lastig soms... jezelf uiten. Herken je dat? Soms vind ik het zo lastig om te zeggen wat er werkelijk op mijn hart ligt. Dan heb ik eindelijk voor mezelf helder hoe het zit. Na uren graven ben ik er achter wat mijn waarheid is. Hoeraaaaa!


En dan komt de volgende stap. Het delen met de wereld. Geluid maken... En dan niet alleen maar geluid maken, maar ook nog op zo'n manier dat het gehoord mag worden.


Als je hulp nodig hebt bij communiceren, kun je altijd Aartsengel Gabriel aan roepen. Het is voor mij een vrij nieuwe ervaring om met deze Aartsengel te werken. Ik was altijd meer een Michael meisje, zeg maar. Ik vond het fijn om mezelf in de bescherming te kunnen wentelen.


Maar nu ik meer contact ik heb met deze prachtige verschijning, besef ik hoe veelomvattend dit wezen is. Ik ervaar altijd enorm veel helderheid als ik Gabriel aanroep.


Een verhelderende energie die ook kan helpen je te wijzen op je eigen blinde vlekken.

Maar Gabriel heeft mij ook getroost en gesterkt. Op die momenten dat ik de wereld in ga om dingen te zeggen die ik niet fijn vind om te zeggen. Maar die toch gezegd moeten worden.


Omdat ik mij moet uiten.

Omdat energie die niet geuit wordt, verstijfd, verkrampt en bevriest.


En dat kan eng zijn. En dan roep ik hem ook aan.

Voor kracht. Voor troost. Voor begrip.


Maak ook kennis met Aartsengel Gabriel. Ervaar ook de helderheid en creativiteit van zijn energie.

Geniet ervan.


70 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen