Naar je zielsbestemming met Google Maps

We staan onder spanning. Ik voel mij vaak onder druk gezet. Zoveel druk om te presteren. Want we hebben als lichtwerkers al zoveel levens gehad waarin we dit gerepeteerd hebben, er hangt zoveel van af. Het komt er nu op aan. Maar hoe? Wat wordt van mij verwacht?


En dan ga ik zitten en voel van binnen waar we naar toe willen als mensheid, als lichtwerkers. Ik kan het voelen, voor me zien, proeven. En dan heb ik weer de kracht om verder te gaan.


Maar laatst vroegen de gidsen aan mij om het einddoel los te laten. Om helemaal te zijn in dit moment. Zonder dat ik gehecht ben aan waar ik naar toe ga. Want als ik helemaal in dit moment probeer te zijn met de wetenschap dat ik eigenlijk ergens anders wil zijn, kan ik het huidige moment niet volledig omarmen.


Iedere lichtwerker heeft een idee, een gevoel of misschien wel een herinnering waar hij of zij naartoe wil gaan. Het probleem daarmee is dat er verschillende realiteiten gecreëerd worden waar we naar op weg zijn. In plaats van 1 groot einddoel, ontstaan er versplinterde deelrealiteiten. Het ontneemt kracht aan jullie manifestatie vermogen.


Omdat jullie op allerlei kleine verschillen energetisch met elkaar strijden, ontstaan er wrijvingen. Terwijl, als jullie het los laten, komt er veel meer creatie energie vrij die wij van uit het Multiversum bij elkaar brengen in een nieuwe realiteit.


Het is loslaten van een stukje ego identiteit. Want je wilt invloed hebben op het uiteindelijke resultaat. Omdat je ons niet volledig vertrouwt, wil je de controle niet uit handen geven. En dat zorgt voor teleurstellingen. Omdat het langer duurt dan jij had gewild of verwacht. Of omdat het er anders uitziet dan jij had verwacht.


Wees in het moment. Werkelijk. Door ook je ego los te laten. En dus de verwachtingen over wat jij zou moeten doen. Wie jij zou moeten zijn.


Jij bent precies wie je moet zijn. Als je je verwachtingen los laat. Dan ben je het aller krachtigst.


Stap uit de polariteit. Stap uit de strijd. De grootste strijd die je voert, is in jezelf.

Wist je dat wij door jullie gronden? Jullie zijn als deel van ons geïncarneerd. Daardoor hebben wij inspraak in dit Universum van Vrije Wil.


Hoe meer jullie in het moment zijn, hoe krachtiger wij zijn. Hoe meer liefde en licht wij kunnen sturen naar de Aarde. Hoe meer verandering er kan optreden.


Wij zijn jullie. Jullie zijn ons. Wij zijn één. In de letterlijke zin van het woord.


Wij hebben een deel van ons laten incarneren om deel te kunnen nemen aan dit krachtenspel.


Er is dus geen verschil tussen wat jullie willen en wat wij willen. Er is alleen je kleine wil en je grote WIL. Je geeft geen controle uit handen als je je overgeeft aan het grote plan. Want jij bent hier bij ons en je bent daar op Aarde. Vanuit ons gezien (en dan bedoelen we ONS, met jou erbij) is er maar 1 groot plan.


Dus als je vanuit je kleine wil of ego op Aarde het plan probeert te manifesteren, werk je jezelf alleen maar tegen. Wees in het moment. Elk moment. Wees zo volledig mogelijk aanwezig.


Dat wil niet zeggen dat het PLAN niet aan verandering onderhevig is. Het wordt voortdurend bijgesteld op basis van de informatie die we van onszelf op Aarde doorkrijgen.


Je kunt een intentie neerzetten. En vervolgens die loslaten. Je hebt je Google Maps aangezet voordat je op Aarde kwam. De eindbestemming is duidelijk. Vertrouw op ons. Wij zullen je ernaar toe leiden. Maar je kunt nog zelf de tussenstops bepalen en instellen.


Wij zullen je ernaar toe leiden. Wees niet ongeduldig. Soms lijkt het erop dat wij je langs een omweg sturen. Dat zou kunnen als er een andere weg opgebroken is, of file heeft.


Vertrouw op ons.


Vaak gaat het “mis” omdat je onderweg naar een tussenstop ineens ongeduldig wordt en een andere bestemming intoetst.


Vertrouw op ons. Dan vertrouw op jezelf.


Wees in het moment. Laat los.

Dan heb je de teugels weer in handen."


160 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven