Ons briljante plan


Wat een achtbaan! Ben jij ook zoveel gegroeid de laatste weken? Het is alsof ik sinds deze crisis begon meer los heb gelaten dan in een jaar.

Deze tijd dwingt mij echt om mezelf te focussen op dingen die werkelijk belangrijk zijn. En ik kom erachter wat nu werkelijk belangrijk is. Ik leer op een nog dieper niveau om mezelf over te geven. Ik leer vertrouwen op een Hoger Plan.

De gidsen vertellen mij keer op keer weer dat alles precies zo is als het moet zijn. Alles gaat volgens plan. Ons plan.

Het plan wat wij met z’n allen, lieve lichtwerker, lieve sterrenziel, zo lang geleden hebben bedacht. Waar wij toen zo enthousiast over waren. En zoveel vertrouwen in hadden.


Er waren vrijwilligers die achterbleven. Dat was een groot offer. Want iedereen wilde hier zijn. Op dit moment.Wat een grootse verhalen zullen wij hebben straks. Wij zullen onze herinneringen delen met de achterblijvers. Zodat zij het ook kunnen beleven. Zodat zij ook hier waren op deze planeet. Op deze tijd.

Wij kregen herinneringen ingeplant. Karmische patronen die velen op aarde met zich meedragen. Zodat wij verlossing konden brengen. Verlichting van de pijn. Verlichting van de trauma’s. En uiteindelijk Verlichting op de Aarde.

Wat hebben we er al veel ingelost.

Het is nu tijd om de laatste resten die nog in ons cellulaire geheugen en in ons lichaam rondzwerven op te ruimen. Ze horen niet meer thuis op de Nieuwe Aarde. Op 5D Aarde.Blijf in je licht staan, stra(a)lende ziel! In het hier en het nu. Op de Nieuwe Aarde. In je lichaam.

Blijf straalen,

Inge66 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.