Overgave is het toverwoord

Wat word ik uitgedaagd deze dagen. Om in mijn eigen kracht te blijven staan. Er is zoveel gaande. We hebben een februari maand vol stormen achter de rug. Nu vraag ik me wel eens af of het niet gewoon een voorbereiding was op deze stormachtige dagen.


Want zelfs als je zelf niet meegaat in het drama, dan nog is het moeilijk om staande te blijven in het geweld van angst en sensatie.


Tegelijkertijd is het ook niet de bedoeling om onze emoties te ontkennen. Ze mogen naar boven komen. Het zijn emoties die de meesten van ons al vele levens met ons mee dragen.

Door ze nu te onderdrukken, houden we de genezing ook tegen.


Wij als lichtwerkers hebben als taak nu licht en liefde te ankeren in deze waanzin. Maar pas op dat het geen vals licht wordt. Met vals licht bedoel ik “doen alsof”. Je angst, wanhoop, verdriet (of wat er ook maar naar boven komt voor jou) wegstopt. Doet alsof het er niet is.

Want dan verleng je het proces alleen maar.


De emoties mogen er zijn, laat ze maar komen, laat ze eruit. Dan kunnen we verder.

Dat betekent niet dat je moet wachten tot je helemaal vrij bent van angst. Nee, stop het niet weg, erken dat het er is. Voel het, ervaar het. Maar laat het vervolgens los, blijf er niet in hangen.


Overgave is het toverwoord.


Heb je wel eens tegen de stroom op gezwommen? Dat is veel te zwaar. En het gaat je ook nergens brengen. Laat het universum het werk doen. Vertrouw erop dat de stroom je zal brengen waar je wezen moet.


We hebben dit talloze keren geoefend, wij kunnen dit!!


We hoeven niets te controleren. We zijn allemaal keurig op onze plek gezet. Nu mogen we stralen. Door de angst heen. Door de emoties heen.


Want zo stralen we ECHT.


En omdat we het allemaal niet alleen hoeven te doen…. Heb ik met behulp van de gidsen speciaal voor jou een klein hulpmiddel opgenomen.


Een emotionele genezingscocon.


Die krijgen we van de Overschijnende Deva van de Genezing. Het helpt je om de scherpe kanten van de emoties af te halen. Om in een soort van beschermende cocon rustig de healing te laten plaatsvinden.


Je kunt deze cocon om je heen laten plaatsen en vervolgens zal het 24 uur blijven zitten. Je hoeft dus niet de hele tijd in meditatie te blijven, maar kun gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken.


Maak er gebruik van blijf stralen!!118 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.