Reinig je reptielen brein

Ik heb geen zin meer om over angst te schrijven. De afgelopen weken heb ik al zoveel angst getransformeerd dat ik me wel eens afvraag of ik aangesloten ben op een oneindig vat van angst.

Heb ik een grote laag opgeruimd, blijkt er ineens toch nog weer een laag te zitten.

Ik begrijp het wel hoor. Wij als lichtwerkers zijn bezig om energieën te transformeren die niet alleen van ons alleen zijn. Wij helpen de hele mensheid patronen te transformeren patronen voor de hele mensheid.

En misschien is het mijn verbeelding, begint er al wat licht aan het eind van de tunnel te verschijnen?

Deze keer werd ik gevraag om een diepe reiniging op ons reptielenbrein te doen. Ons reptielenbrein is het instinctieve stuk van de hersenen, de hersenstam. Daar zitten heel veel angst reacties voorgeprogrammeerd.

In dat stuk van onze hersenen bevindt zich ook ons energetisch genetisch centrum. Met alle informatie over onze voorouderlijnen en DNA erin opgeborgen. Daar kun je dus de patronen die we van onze voorouders hebben meegekregen vinden.

En - afhankelijk van hoe diep je down the rabbit hole wil gaan - daar zitten ook de programmeringen die we van onze verre voorouders, de reptielen, hebben meegekregen. Zaak dus om die nu eindelijk eens te verwijderen en ons van de controle los te maken!

Als je dat wilt doen, en dat hoop ik natuurlijk, volg je in de meditatie je genetische of bloedlijn helemaal terug naar het begin van de creatie van het menselijk ras.

Tegelijkertijd is het ook heerlijk om je eigen genetische lijn een keer een grondige schoonmaak te geven en jezelf verlichting te gunnen van sommige patronen die door de familielijn steeds weer worden doorgegeven.

· Roep de Pleiadische Afgezanten van het Licht, je Hoger Zelf en Aartsengel Michaela van het Licht aan.

· Vraag aan de Pleiadische Afgezanten van het Licht een "angst deprogrammerings lichtkamer" om je genetisch centrum te plaatsen.

· Vraag aan Aartsengel Michaela van het Licht om vloeistof uit de bokaal van waarheid over je genetisch centrum, je DNA en een lijn vanuit je DNA naar je voorouders te laten stromen.

· Je Hoger Zelf kom achter je staan en legt de handen op je genetisch centrum en vult het op met Hoger Zelf energie.

· Bedankt alle lichtwezens.

Wat een bevrijding!

Heel veel liefs,

Inge


95 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.