Schijn bedriegt!


Lichtwezens zien er niet altijd engelachtig uit. Meestal worden ze geportretteerd als prachtige, vaak mensachtige wezens. Maar dat is vaak alleen maar een vorm die ze voor ons aannemen, zodat het voor ons makkelijker is om hen te accepteren. Want soms is hun ware vorm iets, wat wij als monsterachtig zouden interpreteren.

Wat dat betreft ben ik wel heel blij dat ik als kind een groot deel van mijn visuele vermogens heb afgesloten. Het weerhoudt mij om te schrikken van wat ik zie. Ik ga in eerste instantie af puur op wat ik aan energie voel en weet.

De gidsen hebben mij ook getraind. Zo heb ik mijn Hoger Zelf al te zien gekregen als afzichtelijk monster, Aartsengelen hebben zich ook gepresenteerd als beestachtige wezens. Ik leerde verder te kijken, verder te voelen. Om door illusies heen te prikken en door te gaan tot ik bij de kern van het wezen aankwam.

Het is ook een grote training geweest voor deze tijd. We leven nu in een tijd waar niets is wat het lijkt. Waar je ook niet zomaar alles voor “waar” en “juist” kun aannemen wat je over je heen gestort krijgt aan informatie.

Ook daarin is het belangrijk bij jezelf te blijven en te voelen. Is dit waar? Is dit waar voor MIJ? En soms kan het zijn dat dingen die je voorheen als onzin hebt afgedaan, ineens toch een diepere waarheid blijken te bevatten.

Blijf voelen, schijn bedriegt. Op heel veel niveaus.


Om je te helpen, gaven de gidsen mij de volgende techniek:

- Laat een lichtstraal uit je hartchakra schijnen.

- Laat het stralen naar de situatie waar je helderheid over wilt hebben.


Als het “waar” of “zuiver” is, zal het helderder gaan stralen. Is het niet zo, zal de straal gaan dimmen.

Straal ze!

50 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen