Sirius en de evolutie

Een van de doelen van Pleiadisch Lichtwerk is zo dicht mogelijk bij het Christusbewustzijn te komen. Dat woord schrikt wel eens mensen af. Maar wat is het nu eigenlijk?

Ik vroeg het aan de gidsen:


“Als wij het hebben over Christusbewustzijn hebben we het over Meesterschap en liefdesbewustzijn. De bewuste keuzes maken vanuit integriteit en hiernaar handelen geeft je Meesterschap. Als de keuzes voort komen uit liefde en de liefde verankerd is in je systeem ben je onderweg naar Christusbewustzijn.


Als je dat hebt bereikt, kun je de wereld alleen maar zien als onderdeel van jezelf. Dan weet je, voel je en zie je dat alles samenhangt. “Heb uw naaste lief gelijk u zelve” is niet meer nodig. Want je ziet de ander niet meer als gescheiden van jou. Alles wat je een ander aandoet, doe je jezelf aan.


Jullie kennen het als theorie, maar hoe dichter je bij het bewustzijn komt, hoe meer je het gaat leven. Hoe meer je een ander gaat zien als een verlengstuk van jezelf.

Dan begrijp je dat het niet egoïstisch is om jezelf op de eerste plaats te zetten, want er is geen scheiding tussen jou en de ander.”


In onze hoek van de Melkweg is het Christusbewustzijn verankerd in Sirius. De lichtwezens daar willen ons graag helpen om de verbinding daarmee te herstellen. De Aartsengelen Legioenen van het Licht van Sirius zijn onderdeel van de Galactische Federatie van het Licht en overzien het evolutionaire bewustzijn in dit zonnestelsel.


In de meditatie maak je een verbinding met deze mooie lichtwezens van Sirius en ontvang je hun hulp op jouw pad naar het Christusbewustzijn.62 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.

Name *

Email *

Subject

Message