Tijdsreizigers

Het blijft me zo verbazen, al die verschillende verhalen over wat er aan de hand is. Wat is waar en wat is niet waar?

Natuurlijk heb ik zo mijn eigen gevoelen bij gebeurtenissen en vraag ik me soms af: “hoe komt het dat anderen dit niet zien?”


Maar dan lees, zie of hoor ik dezelfde verwondering bij anderen. Die juist een hele andere perceptie van de gebeurtenissen hebben. “Waarom zien anderen dit niet?”

Ik zie het ook bij mensen die ik persoonlijk hoog en integer inschat. Dus het is niet een kwestie van hoe hoog je trilling is.


Daarom vroeg ik aan de gidsen om hun perspectief.

"Er zijn verschillende tijdslijnen. Meerdere versies van dezelfde gebeurtenis. Het gaat erom op welke tijdslijn je aanhaakt, of eigenlijk: bent ingehaakt.


Het wil niet zeggen dat als je op een tijdslijn ben aangehaakt waar alles prima in orde is, dat je dan op een hogere frequentie bent. Het gaat erom dat jij jouw eigen energie neerzet.


Zodat jij de tijdslijn waarop jij bent ingetuned kunt helen of activeren. En dat kan alleen vanuit een verbindingsenergie, zonder oordeel. Jouw tijdslijn heeft jou iets te vertellen. Iets in jou om te helen. Iets in jou om uit te stralen. Iets in jou om te zijn.


En dan kun je zelfs nog aanhaken op meerdere tijdslijnen. Meerdere versies. Omdat je in de ene versie iets te helen hebt. En in de ander versie iets te ontvangen hebt. En soms omdat je geen keuze durft te maken.


Want jullie hebben een keuze. Als je moedig de wonden heelt, je energie neerzet, hebben jullie de keuze op welke tijdslijn jullie willen stappen. Jullie zijn meesters van tijd en realiteit.


De sleutel tot het kiezen van een tijdslijn is dat je volledig in het hier en nu moet zijn. Vanuit dat bewustzijn kun je bewust op of in een ander verhaallijn stappen. Je kiest dan de frequentie die je wilt uitdragen en ervaren en de passende tijdslijn komt naar je toe.


Je kunt het zien als 3 draaiknoppen ter hoogte van je hartchakra en voorhoofdschakra en sacrale chakra, zoals zo’n oude radio waarop je de frequentie moest afstemmen. Je kiest de frequentie en de trilling om je heen verandert.


Wees in het moment met een open hart."


Wauw! Wat een prachtig antwoord. Ik ben altijd wel van het tijdsreizen geweest, dus dit spreekt mij enorm aan. Het geeft mij een extra reden om in het hier en nu te willen zijn! Zelfs, of misschien wel juist, als het hier en nu niet zo ontzettend fijn aanvoelt.


In de video van deze week, doen we een meditatie om in het hier en nu te komen.

Heb jij vragen of onderwerpen waar je graag antwoord op zou willen hebben? Laat het me weten!


Liefs,

Inge


121 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Start hier jouw gratis meditatie

  • Facebook van Inge van Straalen
  • Instagram van Inge van Straalen
  • YouTube kanaal van Inge van Straalen