Upgrade in de bescherming

Je hoort het constant: het zijn heftige tijden. We zijn met z’n allen zo’n grote energetische schoonmaak aan het houden.


Het vergt heel veel van ons, Lichtwerkers, Star Seeds. Want het is niet meer genoeg om een beetje de oppervlakte schoon te maken, maar we worden er toe geleid om echt de diepte in te gaan. Je eigen straatje schoonvegen is niet meer genoeg. Zodra je iets bij jezelf hebt schoongemaakt, zie je de troep die eronder ligt. En die is niet noodzakelijkerwijs alleen in dit leven. Maar het is het resultaat van vele levens troep verzamelen.


Daarom lijkt het vaak alsof lichtwerkers zo veel meer beschadigd zijn dan anderen. Hoe kan dat toch? Ik begrijp dat we misschien gevoeliger zijn voor energie, maar het lijkt soms wel of we bergen troep met ons mee dragen en er geen eind aan komt.


Ik vroeg de Pleiadische Afgezanten van het Licht om hun perspectief:


“Lichtwerkers en star seeds zijn levens lang troep aan het verzamelen geweest. Karmische wonden, trauma’s, overtuigingen, contracten. Dat hebben jullie expres gedaan. Zodat jullie deze nu kunnen transformeren. Als mens. Voor de mensheid.


Zodat de Aarde kan evolueren.


Daarom hebben zoveel Lichtwerkers ook herinneringen aan donkere levens. Waarin ze met duistere energieën hebben gespeeld. Waarvan ze zich niet kunnen voorstellen dat ze die keuze ooit hebben gemaakt.


Lieve Lichtwerker, lieve Star Seed, als jij die keuze niet had gemaakt, had jij dat stuk duisternis niet op je kunnen nemen om te transformeren. Daarom kun jij nu je plek innemen bij het transformeren van de schaduwen.

En wat zijn jullie aan het transformeren. Aan het opruimen. De effecten zijn voelbaar. Voor het Licht, maar ook voor degenen die nog aan de andere kant staan. En die nu dus ook flinke tegenwerking kunnen geven.


Vaak ervaren jullie dat als energetische aanvallen, duistere buien, zwaarte die je helemaal omringd. Het kan dan voelen alsof het alleen maar erger wordt. Alsof er geen einde aan komt.


Wees gerust. Hoe heftiger het wordt, hoe dichter je bij de kern komt. Dit zijn de laatste loodjes. Houd moed. We zijn altijd bij jullie. Jullie kunnen altijd om hulp vragen.”


Deze keer is er een prachtige meditatie waarin je bescherming een Upgrade krijgt van Aartsengel Michael.82 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.

Name *

Email *

Subject

Message