Van 3D naar 5D

Blijf volhouden lieve straalende ziel. We zijn aan het transformeren. De lucht voelt al anders, er komt meer en meer licht op de Aarde.

De gidsen gaven mij de volgende boodschap mee:

“Blijf jezelf constant afvragen of je handelt vanuit liefde of angst. Blijf je hart openen voor liefde, blijf liefde stromen. Zelfs als het soms moeilijk is. Het lijkt soms alsof er geen vorderingen zijn. Alsof je zulke kleine stappen maakt.


Maar lieve lichtwerker, je hart is al zoveel schoner en opener dan even geleden. Wij zien hoe jullie groeien, hoe jullie harten steeds meer openen en liefde verankeren. En hoe meer liefde jullie in je harten dragen, hoe meer licht jullie je lichaam. Hoe meer licht jullie in je lichaam dragen, hoe meer licht jullie verankeren op Aarde.

Er heeft al een verschuiving in de energie plaatsgevonden. Jullie zijn al over gestapt op een andere tijdslijn. Van de 3D Aarde naar de 5D Aarde. Het valt jullie soms moeilijk om gegrond te blijven in de nieuwe 5D Aarde, er zijn nog stukken van jullie die vast zijn komen te zitten en die je terugtrekken naar de oude Aarde.

Het is belangrijk die stukken terug te halen. Zodat het makkelijker is om op de 5D Aarde te blijven en jezelf daarin te gronden. Daar zijn jullie nodig. Daar is de verankering noodzakelijk. Hoe meer je in liefde blijft, hoe makkelijker het is om te gronden. Want dat is de basis voor je gronding in 5D. Liefde."

Om je te helpen de achtergebleven stukken van 3D Aarde naar 5D Aarde gaven de gidsen mij een meditatie door om met jullie te delen.

Ik deed het tijdens het opnemen ook voor het eerst en ik was verbaasd over het verschil in energie tussen de 2 tijdslijnen. Het werd mij toen pas goed duidelijk hoever wij al zijn gekomen.

Houd moed lieve straalende ziel. We kunnen dit.

Ik hou van jullie,

Inge


106 keer bekeken
Contact

Inge van Straalen

Oegstgeest

0653103678

Skype: isstraalen

straalend@gmail.com

Straalend

KVK 67699294

NL05 ASNB 0943 0950 18

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017 by straalend.