Vrijheid, een kernwaarde van Andromeda

Vrijheid is een groot iets. In deze dagen worden we er steeds meer mee geconfronteerd. Maar wat is vrijheid eigenlijk? Is het alleen maar doen waar je zin in hebt? Is het geen verplichtingen? Of is het in de woorden van Janis Joplin: “another word for nothing left to lose?”


Vrijheid is altijd een noodzaak voor mij geweest. Ik heb nooit te ver vooruit durven kijken, geen grootse plannen willen maken voor waar ik over 5 jaar wilde staan in mijn leven. Het benauwde mij.


Toen ik nog in het bedrijfsleven werkzaam was, verzuchtte ik eens tegen mijn manager die mij een visie voor mijn carrière over 5 jaar wilde laten opstellen: ”Hoe moet ik nu weten waar ik over 5 jaar wil zijn als ik al niet eens weet wat ik vanavond wil eten?”


Vrijheid. Het is een van de kernwaarden vanuit Andromeda. Zielen die een diepe connectie hebben met Andromeda voelen vaak een grote behoefte aan vrijheid.


Maar wat houdt het dan in?


In de kern komt het erop neer dat je vanuit je essentie leeft. Vanuit je essentie keuzes maakt. Het betekent dat je niet afhankelijk bent.


Onafhankelijk van anderen; van hun goedkeuring, van hun mening. Onafhankelijk van je omgeving; van de restricties, van de omstandigheden.

Niet gehecht aan het krijgen bevestiging.


En misschien nog het moeilijkste van alles: niet gehecht aan de uitkomst. Het loslaten van controle. De ervaring laten zijn zoals het is. Onafhankelijk van het resultaat.

Loslaten op zo’n niveau vereist vertrouwen en overgave. Vertrouwen in het Universum en het Goddelijk Plan en het opgeven van je plek als chauffeur.


Je maakt je eigen keuzes. Vanuit je essentie. En dan laat je het los. Je stap als het ware de in de bus die bestuurd wordt door het Universum en je laat het je brengen waar je wezen moet. De route kan anders zijn dan je voor ogen had, maar je komt altijd waar je ziel naar toe wil gaan.


We denken vaak dat we niet vrij zijn of dat we ergens anders willen zijn als we vanuit ons kleine afgescheiden zelf denken. Als we denken dat we aan iets moeten voldoen, we onszelf moeten bewijzen. Als we denken dat we iets nodig hebben.


Maar als we werkelijk gaan staan in onze essentie en vanuit daar onze stappen kiezen, zijn we vrij. Wat voor zogenaamde vrijheden ons ook worden afgenomen. Wij zijn vrij.


De gidsen lieten mij zien dat een van de dingen die ons tegenhoudt een diepgeworteld karma van slavernij is. De mensheid is ooit gecreëerd als slaven ras voor de Annunaki en wij dragen daar nog steeds een stuk van mee in ons DNA.

In deze meditatie ruimen we daar een groot stuk van op.


Maak je klaar voor meer vrijheid!

Liefs,

Inge116 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven